Home SPORTS NEWS Πουγιόλ: «Μεγάλο πλήγμα, αλλά να το ξεπεράσουμε»

Πουγιόλ: «Μεγάλο πλήγμα, αλλά να το ξεπεράσουμε»


Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν υποστεί ισχυρό σοκ με τη νέα περιπέτεια της υγείας του Τίτο Βιλανόβα με την επανεμφάνισης του καρκίνου στον τεχνικός της! Αυτό έκανε γνωστό ο Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος αποκάλυψε ακόμα πως λίγες ώρες πριν ο προπονητής του κάνει την επέμβαση είχε συνάντηση με τους παίκτες του. Με τον Βιλανόβα να δίνει κουράγιο στους ποδοσφαιριστές!

«Σήμερα η ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση, μιλήσαμε με τον Τίτο και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε. Ήταν μεγάλο πλήγμα για μας αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε», υπογράμμισε ο Πουγιόλ και συμπλήρωσε για τη συνέχεια: «Είμαστε μια πολύ υπεύθυνη ομάδα, πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να τον βοηθήσουμε είναι να παραμείνουμε αυτοί που είμαστε».

Ο Κάρλες Πουγιόλ μίλησε και την περιπέτεια του Ερίκ Αμπιντάλ στον οποίο έγινε διάγνωση όγκου στο συκώτι, ενώ υποβλήθηκε και στη μεταμόσχευση ήπατος, αλλά τώρα είναι έτοιμος για να προπονείται κανονικά. «Υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές σε μια ομάδα. Το παράδειγμα του Αμπιντάλ που είναι σε θέση να επιστρέψει κοντά μας, μας δίνει δύναμη και για την περίπτωση του προπονητή μας», τόνισε ο Πουγιόλ.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr