Home SPORTS NEWS Προτιμάει Γιουνάιτεντ ο Γκουαρδιόλα

Προτιμάει Γιουνάιτεντ ο Γκουαρδιόλα


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκε αυτές τις ημέρες στη Βαρκελώνη για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα αλλά και για να συζητήσει το μέλλον του μαζί με τον αδερφό του, Πέτερ, αλλά και τον μάνατζέρ του Ζόζεπ Μαρία Όρομπιτγκ.

Όπως αφήνουν να διαρεύσει ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην προπονητής της Μπαρσελόνα, αποφάσισε πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι στην Πρέμιερ Λιγκ. Υπάρχει ήδη μια πρόταση από την Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία δ/ντης ποδοσφαίρου είναι ένας παλιός του γνώριμος από την Μπάρτσα, ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν. Όμως ο Γκουαρδιόλα δεν κοιτάει προς το… γαλάζιο μέρος της πόλης, αλλά στο κόκκινο.

Ο 41χρονος τεχνικός θέλει να είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον το καλοκαίρι, καθώς τότε αναμένεται η απόσυρσή του από την τεχνική ηγεσία. Ο Γκουαρδιόλα είναι διατεθειμένος να περιμένει για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν τον ενδιαφέρει ο διπλάσιος μισθός που μπορεί να του προσφέρει η Σίτι, καθώς τον τραβάει η δουλειά που γίνεται στο Όλντ Τράφορντ.

Έχει συναντηθεί με τον σερ Άλεξ τους προηγούμενους μήνες και έχουν συζητήσει για το θέμα. Η Γιουνάιτεντ του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με τον ίδιο να θέλει δύο βοηθούς και τρεις προπονητές για τις ακαδημίες της ομάδας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr