Home SPORTS NEWS Σοκ για τη Γαλατάσαραϊ

Σοκ για τη Γαλατάσαραϊ


Η Γαλατάσαραϊ έπεσε θύμα έκπληξης στον 5ο γύρο (φάση των «16») του Κυπέλλου, καθώς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Γνώρισε οδυνηρή ήττα στην έδρα της από την Τράμπζον 1461, που παίζει στην δεύτερη κατηγορία, με 1-2! Πέρασαν Εσκίσεχιρσπορ, Σίβασπορ και Μπούρσασπορ!

Στο «Türk Telekom Arena» η Τράμπζον 1461 προηγήθηκε με πέναλτι του Κάγια το 31’, ενώ στο 70’ ο Κοκότα πέτυχε το 0-2 για την φιλοξενούμενη. Μείωσε ο Κόλακ στο 77’, αλλά η «Γαλατά» δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό, καθώς το παιχνίδι είχε χαρακτήρα νοκ άουτ!

Η Εσκίσεχιρσπορ δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στην έδρα της στην επιτυχία με 5-1 κόντρα στην Καρντεμίρ Καραμπόκ. Η γηπεδούχος προηγήθηκε νωρίς, έφτασε το σκορ στο 5-0 και στη συνέχεια μείωσε η φιλοξενούμενη. Για την Εσκίσεχιρ σκόραραν οι Ζενγκίν (3’, 50’), Εσέρ (13’, 58’), Ατές (45’)! Για την Καραμπόκ το γκολ της τιμής πέτυχε ο Σερνάτ στο 78’…

Στην παράταση η Σίβασπορ επικράτησε με 1-0 (0-0 η κανονική διάρκεια) στην έδρα της Γκαζιάντεπσπορ. Η γηπεδούχος τελείωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Μπεζγκίν στο 44’ με απευθείας κόκκινη και ο Γκουλέ στο 117’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Η Μπούρσασπορ πέρασε με 2-0 από την δρα της Αλτάι με σκόρερ τον Ν’Νταγιέ στο 81’ και τον Μπαταγια στο 90’.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr