Home SPORTS NEWS Σούπερ Βαγιαδολίδ, λάμψη… από Όσκαρ (video)

Σούπερ Βαγιαδολίδ, λάμψη… από Όσκαρ (video)


Σπουδαία νίκη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με 2-1 κόντρα στη Σεβίλλη, κάνοντας… άλμα για την εξάδα, πέτυχε η Βαγιαδολίδ, με τον Οσκαρ Γκονζάλες να σκοράρει (7ο γκολ φέτος) και να δίνει μια ασίστ, ενώ αυτογκόλ σημείωσε ο Μανούτσο Γκονσάλβες! Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η γηπεοδύχος.

Η φιλοξενούμενη πέτυχε την 2η συνεχόμενη νίκη και είναι πλέον στην 7η θέση μαζί με την Λεβάντε με 21 βαθμούς, ενώ Χετάφε και Μάλαγα που είναι στην 5η και 6η θέση έχουν 22. Η Σεβίλλη γνώρισε 2η σερί ήττα, είναι 12η με 18 πόντους, όσους έχει και η Βαλένθια.

Η Βαγιαδολίδ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με τέρμα από τον Γερμανό, Πάτρικ Έμπερτ, ο οποίος σκόραρε από ασίστ του Όσκαρ Γκονζάλες. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν αυτός που πέτυχε το 2-0 στο 12’, με πολύ όμορφο πλασέ και «πάγωσε» το «Σάντσεθ Πιθχουάν»! Στο δεύτερο μέρος και στο 50′ ο Μανούτσο Γκονσάλβες πέτυχε αυτογκόλ, μειώνοντας για την Σεβίλλη. Η Σεβίλλη δεν κατάφερε να ισοφαρίσει αφού έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 63᾿ Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Γκάρι Μεντέλ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 44’).

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr