Home SPORTS NEWS «Υπάρχει έδαφος για ενοποίηση του ποδοσφαίρου στην Κύπρο»

«Υπάρχει έδαφος για ενοποίηση του ποδοσφαίρου στην Κύπρο»

kop3


Αξιωματούχοι της ΚΟΠ συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας με αντιπροσωπεία της τουρκοκυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Την ΚΟΠ εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο 1ος  Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Λοϊζίδης και ο 2ος Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Νικολάου.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Τουρκοκυπρίων ήταν ο κ. Χασάν Σέρτογλου, πρόεδρος της τουρκοκυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ εξέφρασε την αισιοδοξία του για επίτευξη του στόχου της ενοποίησης του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

«Η ποδοσφαιρική κοινότητα της Κύπρου θέλει λύση στο ποδοσφαιρικό πρόβλημα που υπάρχει. Στη συνάντηση διαπιστώθηκε πως υπάρχει έδαφος για ενοποίηση του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Και οι δυο πλευρές έχουμε τη θέληση και την αποφασιστικότητα να λύσουμε το πρόβλημα, χωρίς να εμπλακούμε σε συζητήσεις οι οποίες θα πάνε σε βάθος χρόνου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσοκούμνης.

«Μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και όχι η πολιτική. Ελπίζω να μην απογοητεύσουμε αυτούς που περιμένουν να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα που υπάρχει. Ελπίζω όταν τελειώσουν οι επαφές μας, να έχουμε καλά νέα να σας πούμε» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Σέρτογλου.

Η επόμενη συνάντηση των δύο πλευρών έχει καθοριστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2013 στο οίκημα της τουρκοκυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

πηγή: cfa