Home SPORTS NEWS Μπερλουσκόνι: «Συγνώμη Μπαλοτέλι»

Μπερλουσκόνι: «Συγνώμη Μπαλοτέλι»


Συγνώμη από τον Μάριο Μπαλοτέλι ζήτησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εάν προσβλήθηκε από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο «Καβαλιέρε» πριν από λίγες ημέρες, όπου και είχε αποκαλέσει τον Ιταλό επιθετικό «σάπιο μήλο», ενώ έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν να απομακρύνεται από τον πάγκο της Μίλαν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

“Εάν ο Μάριο ένιωσε προσβεβλημένος από εκείνες τις κουβέντες του ζητώ συγγνώμη. Δεν ήθελα να αναφερθώ σε εκείνον. Εάν ξανανοίγει μία πόρτα για να διαπραγματευτούμε την άφιξή του στη Μίλαν; Όχι, δεν άνοιξε ποτέ αυτός ο κύκλος διαπραγματεύσεων. Ούτε ο Γκαλιάνι, ούτε ο Αλέγκρι μου ζήτησαν τον Μπαλοτέλι”.

Για τον τεχνικό της ομάδας: “Ο Αλέγκρι θα συνεχίσει και στο μέλλον”, για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: “Τον Ιανουάριο θα έρθει κάποιος αλλά δεν μπορώ να πω ονόματα επειδή ο Γκαλιάνι μου το απαγόρευσε. Εάν πούμε τα ονόματα θα είναι πιο δύσκολο να τους αποκτήσουμε. Ο Αμπάτε στη Ζενίτ; Τίποτα δεν είναι αλήθεια, είναι το δεξί μας μπακ και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μίλαν”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr