Home SPORTS NEWS Διπλή διάψευση για… Μουρίνιο

Διπλή διάψευση για… Μουρίνιο


Διαβάστε ακόμα:

«Ή ο Μουρίνιο ή εμείς»

Αναστάτωση προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Marca» την Πέμπτη, που ανέφερε πως υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, και τους αρχηγούς της ομάδας, Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος, με αποτέλεσμα να υπάρξει διάψευση τόσο από τη «βασίλισσα», όσο και τους δυο παίκτες!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να απαντήσει στο δημοσίευμα, το οποίο είπε ότι είναι «απλά ένα ψέμα» και πως «έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει τον σύλλογο».

Να αναφέρουμε πως η εφημερίδα της Μαδρίτης αναφέρει ότι οι Κασίγιας και Ράμος απείλησαν να φύγουν μαζί με αρκετούς συμπαίκτες τους, εάν δεν απολυθεί ο Μουρίνιο, ενώ, σύμφωνα με τη «Marca», το τελεσίγραφο δόθηκε αυτή την εβδομάδα, σε γεύμα με τον Πέρεθ και τον γενικό διευθυντή της «βασίλισσας», Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ.

«Είναι εντελώς ψευδές ότι στο γεύμα που είχαμε την Τρίτη με τους αρχηγούς δόθηκε κάποιου είδους τελεσίγραφο αναφορικά με τον προπονητή», δήλωσε ο Πέρεθ και συμπλήρωσε: «Όπως είναι φυσιολογικό για τον μήνα Ιανουάριο, είχαμε ένα γεύμα, συμπεριλαμβανομένων των δύο αρχηγών και του γενικού διευθυντή, με μοναδικό στόχο να συμφωνήσουμε στα μπόνους για τις διάφορες διοργανώσεις, στις οποίες μετέχουμε αυτή τη σεζόν. Πιστεύω ότι υπάρχουν όρια ηθικής, τα οποία πρέπει να είναι σεβαστά, ακόμη και γι’ αυτούς οι οποίοι δεν υποστηρίζουν το πρότζεκτ μας».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Πέρεθ είπε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Μουρίνιο για το δημοσίευμα και πρόσθεσε πως οι άνθρωποι της εφημερίδας δεν ήρθαν σε επαφή με κάποιον από τους τέσσερις άνδρες που παρέστησαν στο γεύμα, προκειμένου να ελέγξουν τις λεπτομέρειες του θέματός τους.
Όπως είπαμε μετά τον Φλορεντίνο Πέρεθ και οι Σέρχιο Ράμος, Ίκερ Κασίγιας διέψευσαν κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δυο παίκτες:
«Στο ραντεβού που είχαμε την Τρίτη με τον πρόεδρο της ομάδας και τον τεχνικό διευθυντή δεν υπήρξε κανένα τελεσίγραφο από τη μεριά μου που αφορούσε τον προπονητή. Ως οι αρχηγοί του συλλόγου και μέλη -επαγγελματίες μιας εξαιρετικής ομάδας, απορρίπτουμε κατηγορηματικά τη χρήση των ονομάτων μας ή άλλων παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκαθαρίζοντας πως αυτές οι πληροφορίες είναι πέρα για πέρα ψεύτικες», τόνισαν αρχικά και συνέχισαν:

«Θέλουμε να εκφράσουμε την υποστήριξή μας, προς το πρόσωπο του προπονητή μας, Ζοσέ Μουρίνιο, για τον οποίο τρέφουμε αμέτρητο σεβασμό. Τέλος θέλουμε να τονίσουμε σε όλους τους φίλους της ομάδας, πως μόνο μέσα από την ενότητα μπορούμε να φτάσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή και να πετύχουμε τους στόχους, κάθε χρονιάς.

Πάμε Ρεάλ!

Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr