Home SPORTS NEWS Ζλάταν: «Εγκληματίας, αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής»

Ζλάταν: «Εγκληματίας, αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής»


Ίσως έτσι να εξηγείται και το «δολοφονικό» ένστικτο που παρουσιάζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους! Μιλάμε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος ουσιαστικά παραδέχθηκε πως δεν είναι και από τα καλύτερα παιδιά στα γήπεδα!

Ο Σουηδός άσος έβγαλε στη δημοσιότητα πριν από μερικές μέρες την αυτοβιογραφία του και σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι αν δεν ήταν ένας ποδοσφαιριστής «όνομα» στο παγκόσμιο στερέωμα, θα διέπρεπε στον κόσμο του εγκλήματος! Κάτι που απασχολεί και τον γαλλικό Τύπο, σχετικά και με την εικόνα που έχει ο Ιμπραΐμοβιτς και στους αγωνιστικούς χώρους.

«Πολλοί με ρωτούν συχνά τι θα γινόμουν αν δεν έπαιζα ποδόσφαιρο. Δεν έχω ιδέα. Πιθανότατα εγκληματίας», υπογραμμίζει ο 31χρονος άσος.

Ο διεθνής άσος θέλοντας να τεκμηριώσει αυτή την άποψή του μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Να θυμίσουμε πως γεννήθηκε από Βόσνιους γονείς στο Μάλμε της Σουηδίας και μεγάλωσε σε σκληρές συνθήκες. Με τον ίδιο και να καβγαδίζει!

«Ψαχνόμουν συνεχώς για φασαρία. Έψαχνα τον επόμενο που θα δείρω», τονίζει χαρακτηριστικά ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν. Μέσα στα γήπεδα έχει απασχολήσει και για την συμπεριφορά του…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr