Home SPORTS NEWS «Κάηκε» το Μιλάνο για Μπαλοτέλι (video&pics)

«Κάηκε» το Μιλάνο για Μπαλοτέλι (video&pics)


Διαβάστε ακόμα:

Ούτε να φάει δεν μπορεί ο Μπαλοτέλι! (video)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι επίσημα παίκτης της Μίλαν, καθώς οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Σίτι. Με την Ιταλία και το Μιλάνο να κινούνται σε ρυθμούς Μπαλοτέλι από το βράδυ της Τετάρτης! Είναι χαρακτηριστικό πως οι οπαδοί των «ροσονέρι» επιφύλαξαν στον διεθνή άσο θερμότατη υποδοχή στα γραφεία της ομάδας τους.

Ο «Σούπερ Μάριο» μίλησε μάλιστα και την πρώην ομάδα του, ενώ υπογράμμισε πως αγαπάει τον πρώην προπονητή του, Ρομπέρτο Μαντσίνι

«Σίγουρα, δεν πρόκειται να ξεχάσω τους εξαιρετικούς συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους φιλάθλους της ομάδας. Είναι οι καλύτεροι, μου φέρθηκαν άψογα και τους ευχαριστώ για αυτό», δήλωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι και συνέχισε: «Συνάντησα όλους τους συμπαίκτες μου, όταν κατά τη διάρκεια του φαγητού τους χαιρέτησα, πριν τον αγώνα με την ΚΠΡ. Ήταν πραγματικά μια πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα, επίσης μίλησα με τον Ρομπέρτο (Μαντσίνι) πριν μιλήσω στους συμπαίκτες μου και ήταν στεναχωρημένος, όπως και εγώ, αλλά ήταν μια καλή συζήτηση».

Κάνοντας την αυτοκριτική του, μίλησε και για τον πρώην προπονητή, υπογραμμίζοντας: «Τον Ρομπέρτο τον αγαπάω, έχει υπάρξει πολύ σημαντικός παράγοντας στην καριέρα μου. Πάντα θα τον ευγνωμονώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την πίστη που έχει σε εμένα. Χρειαζόταν να μεγαλώσω και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος και ο καιρός που βρίσκομαι στη Μάντσεστερ Σίτι, μου έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθώ σημαντικά και στους δύο τομείς».

Την μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Μίλαν ανακοίνωσε και η Σίτι:
«Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαιώνει ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στη Μίλαν, αφού σήμερα το πρωι πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις».

Να αναφέρουμε πως ο Ιταλός διεθνής επιθετικός επιστρέφει στην Ιταλία και το Μιλάνο μετά από θητεία 2.5 ετών στους «πολίτες», καθώς το διάστημα 2006-10 φόρεσε τη φανέλα της Ίντερ.
Η Μίλαν έκανε γνωστό ότι ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4.5 χρόνων (έως τις 30 Ιουνίου 2017), ενώ αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί στα ΜΜΕ.

Δείτε το πρώτο γκολ του Μπαλοτέλι με τη Μίλαν

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr