Home SPORTS NEWS «Πετρογκόλ» με…buzzer beater!

«Πετρογκόλ» με…buzzer beater!


Με γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου σε νεκρό χρόνο η ΑΕΚ έσωσε την παρτίδα κόντρα στον Άρη, ο οποίος είχε προηγηθεί με τον Αγκάνθο στο 84′. Με εννιά παίκτες τελειώσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες.

Όλο το story του ντέρμπι…παραμονής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ γράφτηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, όπου έγιναν τα πάντα όλα. Δύο γκολ και τέσσερις αποβολές συνέθεσαν το σκηνικό του αγώνα το οποίο θύμισε κάτι από τα παλιά.

Τίποτα όμως δεν έδειχνε ότι θα φτάναμε σε αυτό το χιτσκοκικό φινάλε καθώς για περίπου 80 λεπτά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν έδειχναν διάθεση να εγκαταλείψουν τον…φόβο τους, ο οποίος είχε άμεσο αντίκτυπο στο χορτάρι. Πολλά λάθη και φάσεις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ματς.

Όλα άλλαξαν όμως λίγο μετά το 80’ όταν ο Άρης κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή της ΑΕΚ και το…ροντέο ξεκίνησε. Πριν ο Κάκος δώσει εντολή στους γηπεδούχους να εκτελέσουν το φάουλ, οι Τσούπρος και Πουλίδο είχαν τη δική τους μάχη μέσα στην περιοχή για καλύτερη θέση και ο διαιτητής του αγώνα αφού συμβουλεύτηκε και τον βοηθό του, έδειξε από μία κίτρινη κάρτα στους ποδοσφαιριστές, που όμως ήταν η δεύτερη και για τους δύο.

Μετά τις διαμαρτυρίες και από τις δύο πλευρές για τις αποβολές, ο Κάκος σφύριξε και πάλι για να εκτελεστεί το φάουλ και ο Άρης…σκόραρε. Η μπάλα πέρασε από όλους και ο Αγκάνθο με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0. Ο Ισπανός επιθετικός αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα σηκώνοντας λίγο την μπλούζα του για να αποκαλυφθεί ένα μήνυμα που είχε γράψει όμως ο Κάκος τον τιμώρησε γι’ αυτή του την ενέργεια δείχνοντάς του τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Έξαλλος ο Ισπανός, δεν έλεγε να φύγει με τίποτα από τον αγωνιστικό χώρο.

Θέλοντας να…διορθώσει το λάθος του με τον Αγκάνθο, ο Κάκος άφησε με εννιά παίκτες και την ΑΕΚ αφού έδειξε την δεύτερη κίτρινη και στον Βαλεντίνο Βλάχο, ο οποίος έμεινε με την απορία γι’ αυτή την απόφαση του Κερκυραίου ρέφερι.

Το ρολόι έδειχνε 90’+6’ (παρά κάτι) και ο Αντώνης Πετρόπουλος, ουσιαστικά στην τελευταία φάση του ματς έγινε ένα με το χορτάρι και με εντυπωσιακή κεφαλιά έπειτα από σέντρα από τα δεξιά αλλά και από εμφανή θέση οφσάιντ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βελλίδη διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Συγκινητικές στιγμές πριν την έναρξη του ματς με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τους οπαδούς του Άρη να τιμούν τη μνήμη του Άγγελου Τσιπούρα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr