Home SPORTS NEWS Πλήρης ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Πλήρης ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

http://www.stoplekto.gr/wp-content/uploads/2012/11/rotsa_ramon.jpg


 Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στάθηκε τυχερός, έχοντας στη διάθεση του σύσσωμο το δυναμικό του «τριφυλλιού» στη σημερινή (3/01) προπόνηση της ομάδας στην Παιανία, αφού όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών, χωρίς να προκύψει κάποιο ζήτημα τραυματισμού.

Το στοίχημα στη SuperLeague για τον Παναθηναϊκό είναι να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα, πετυχαίνοντας τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, στην επερχόμενη αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε διοικητικό επίπεδο για τους «πράσινους».

Τα αρνητικά αποτελέσματα ποδοσφαίρου στο τέλος του α’ γύρου, φαίνεται ότι πείσμωσαν τον Αρνεντίνο τεχνικό, που προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους, διατηρώντας μια απόσταση από τα υπόλοιπα θέματα που έχουν ανακύψει.

Το παιχνίδι με τους Βοιωτούς αποτελεί ένα κρίσιμο τεστ για την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα προσπαθήσει να το κερδίσει, κρατώντας ως πρώτο θετικό δείγμα την παρουσία όλων των παικτών του στη σημερινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, ενώ επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα εναλλάξ, αφού χωρίστηκαν σε 3 ομάδες.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα, ενώ παράλληλα όλα δείχνουν πως η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τον αγώνα του Σαββάτου (5/01), θα τελειώσει χωρίς προβλήματα