Home SPORTS NEWS Ποιοι θα δουν φως σήμερα;

Ποιοι θα δουν φως σήμερα;


Τέσσερα δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Σούπερλιγκ για την Κυριακή με τους μονομάχους να επιζητούν… φώτιση για το 2013.

Άρης-Πανιώνιος (15:00,pamesports.gr, Novasports1)

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο με τον Λούκας Αλκαράθ να έχει στη διάθεσή του τόσο τον Γιαννιώτα όσο και τον Αγκάνθο. Ο Ισπανός φορ μάλιστα ζήτησε ο ίδιος να συμπεριληφθεί στην αποστολή αν και δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

H αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Ο Πανιώνιος έχει στο μυαλό του το εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και με αυτό ως γνώμωνα θέλει να πορευθεί στον δεύτερο γύρο. Βέβαια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα πρέπει να βρεί λύση σε κενά που δημιουργούνται από απουσίες βασικών παικτών.

H αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Ανδράλας, Τόσκας, Παναγιωτούδης, Ρόκας, Κοντοχρήστος, Ντούνης, Καμπάνταης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός, Οκόγιε, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Σμυρλής, Μπούζας.

Ατρόμητος-Κέρκυρα (17:15,pamesports.gr, Novasports 1)

Θετικό ντεμπούτο στον πάγκο του Ατρόμητου θέλει να κάνει σήμερα ο Νίκος Αναστόπουλος, στο Περιστέρι με αντίπαλο την ουραγό Κέρκυρα. Ο «μουστάκιας» παρατάσσει την ομάδα του με μοναδικό πρόβλημα τον τιμωρημένο Μπρίτο.

H αποστολή του Ατρόμητου:Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, καραγκούνης, Γκαρσία, Μπάλλας, Επστάιν, Καραμάνος, Κούτσι, Φάμπιο, Καλλέργης, Αθανασίου.

Στον αντίποδα ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει το δύσκολο έργο που έχει να αντιμετωπίσει ύστερα μάλιστα και από μια έντονη περίοδο, οικονομικών προβλημάτων και προσφυγών παικτών. Ο Έλληνας κόουτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ανέστη Αγρίτη, όχι όμως και του Λεόν που μπήκε κανονικά.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Ριγανάς, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Πετρούσης, Κρητικός, Γκούμας, Αρμένης, Σταμογιάννος, Βασιλόγιαννης, Σίμωσης, Διαμαντόπουλος, Λάμπρου, Ηλιάδης, Λεόν, Μπάρκογλου, Τσοκάνης.

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ (17:15,pamesports.gr Novasports 2)

Ο Πάυλος Δερμιτζάκης βρήκε τρόπο να δουλέψει καλά το σύνολο του Πανθρακικού και αυτό τον αντάμειψε με την 8η θέση στον πρώτο γύρο. Οι Ακρίτες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ με τέσσερις απουσίες κάνοντας έτσι την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου ακόμα πιο δύσκολη για εκείνους

Η αποστολή του Πανθρακικού: Μπαικαρά, Μουνάφο, Κυβελίδης, Καθάριος, Σερφά, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Αντίλοβιτς, Μίνγκας, Λαδάκης, Λουσέρο, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Στάθης, Παπαδόπουλος, Βαχίρουα, Κάσελαν

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Δώνης έχει και αυτός προβλήματα αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Στέφανο Αθανασιάδη, που είναι τιμωρημένος αλλά και 5 ακόμα ποδοσφαιριστές. Πάντως στη Θράκη ίσως δούμε για πρώτη φορά με τα ασπρόμαυρα τον Κώστα Κατσουράνη που βρίσκεται στην αποστολή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Κάτσε, Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Χακόμπο, Βιβιάν.

Ολυμπιακός-Βέροια (19:30,pamesports.gr, Novasports 1)

H αυλαία των κυριακάτικων παιχνιδιών πέφτει στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Βέροια.Χωρίς τους Ιμπαγάσα και Φουστέρ, αλλά με, το μοναδικό νέο πρόσωπο της ομαδας, τον Πίνο η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ευελπιστεί σε ακόμα ένα εύκολο απόγευμα χαρίζοντας θέαμα στους οπαδούς της.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Πίνο.

Τέσσερις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών έχει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης,που αναρωτιέται πως μπορεί να επαναληφθεί το ματς του πρώτου γύρου, όπου η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε δυσκολέψει τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Σνάουτσερ, Καφές, Γεωργέας, Καλογέρης, Παυλίδης, Καλτσάς, Γκιγέρμο, Μενέντες, Κόστλι, Σκαθαρούδης, Μάνος, Τζημογιάννης, Ιωάννου.

ΧΘΕΣ:

Έγραψαν ιστορία Λεβαδειακός και Ρότσα

Μετά από 11 σερί ήττες από το 1987 και μετά, ο Λεβαδειακός έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας στην 12η αναμέτρηση του με τον Παναθηναϊκό, την πρώτη του νίκη στην Αθήνα.
Ιστορία έγραψε και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Αρνητική όμως καθώς αυτή ήταν η πρώτη εντός ήττα που γνώρισε ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Έβδομη εκτός έδρας ήττα για την ΑΕΚ σε οκτώ αγώνες και η πρώτη που σημειώνεται με δύο γκολ διαφορά. Στις έξι προηγούμενες περιπτώσεις, είχε χάσει πέντε φορές με 1-0 και μία με 2-1 στο Ηράκλειο.

Επτά νίκες σε οκτώ αγώνες για τον αήττητο στην Τρίπολη, Αστέρα  που έχει παραχωρήσει μόλις μία ισοπαλία στον Άρη.

Τρίτη νίκη σε έξι ματς για τον Αστέρα σε βάρος της ΑΕΚ στην Τρίπολη και πρώτη από τον Δεκέμβριο του 2009.

Ο Μιχάλης Ζιώγας στις 29 Απριλίου του 1990, είχε πετύχει το τελευταίο γκολ του Λεβαδειακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα!

Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – A.E.K. 3-1
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ 1-2

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr