Home SPORTS NEWS Πρόκριση με… τεσσάρα για Σεβίλλη (video)

Πρόκριση με… τεσσάρα για Σεβίλλη (video)


Με τον καλύτερο τρόπο «συνοδεύτηκε» το ντεμπούτο του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Σεβίλλη μπροστά στο κοινό της ομάδας της Ανδαλουσίας, καθώς η ομάδα του θριάμβευσε με 4-0 της Σαραγόσα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας! Με τη φιλοξενούμενη να τελειώνει το ματς με εννιά παίκτες.

Η Σεβίλλη με τον νέο της τεχνικό είχε παίξει δυο αγώνες εκτός, και είχε φέρει ισάριθμες ισοπαλίες, η μία με 0-0 στη Σαραγόσα στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου. Στη ρεβάνς

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Νεγρέδο στο 36’, ενώ ο Ράκιτιτς στο 45’πέτυχε το 2-0. Στο 67’ σκόραρε ξανά ο Νεγρέδο με πέναλτι, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μοράλ στο 90΄.

Όπως είπαμε η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ ολοκλήρωσε το αγώνα με εννιά παίκτες! Ο Ρέγιες αποβλήθηκε στο 29’ με απευθείας κόκκινη, ενώ ο Γκονζάλες στο 65’ είδε την δεύτερη κίτρινη.

Η Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει στους «4» μία εκ των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπέτις. Οι δυο τελευταίες παίζουν την Πέμπτη στη Σεβίλλη τη ρεβάνς της νίκης των «ροχιμπλάνκος» με 2-0 στο πρώτο ματς…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr