Home SPORTS NEWS Στην Παρί ο Μπέκαμ

Στην Παρί ο Μπέκαμ


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται στην πόλη του φωτός προκειμένουν να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Άγγλος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, πραγματοποίησε την επιστροφή του στην Ευρώπη καθώς θα φορέσει τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Τον Μπέκαμ θα παρουσιάσει μέσα από συνέντευξη Τύπου στο Παρκ ντε Πρεντς, ο σεΐχης Νάσερ Κελαιφί αλλά και ο αθλητικός δ/ντης Λεονάρντο. Είναι η δεύτερη άφιξη για τους πρωτευουσιάνους μετά από αυτή του Λούκας Μόουρα, μετεγγραφή που είχε κλέισει όμως το καλοκαίρι.

Σε φιλανθρωπίες ο μισθός του Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «αναστάτωσε» την Πέμπτη το Παρίσι, καθώς μετέβη στη πρωτεύουσα της Γαλλίας, όπου και ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τη Παρί, αλλά ο Άγγλος αστέρας κατάφερε και τράβηξε τα βλέμματα πάνω του με μια αποκάλυψή του. Συγκεκριμένα, ο 37άχρονος «Μπεκς» υπέγραψε συμβόλαιο πέντε μηνών χωρίς μισθό στον γαλλικό σύλλογο και όπως είπε κατά την παρουσίασή του, δεν θα εισπράξει μισθό για αυτήν την μεταγραφή, αφού τα χρήματα που προορίζονταν για τον ίδιο, θα δοθούν σε παιδικές φιλανθρωπίες, όπως ανακοίνωσε στην παρουσίασή του.

«Είναι μεγάλη τιμή που γίνομαι μέλος σε αυτό το πρότζεκτ. Είχα πολλές προτάσεις, αλλά επέλεξα να έρθω εδώ, σε μία ομάδα που θα έχει πολλές επιτυχίες στα επόμενα 10-20 χρόνια», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην άσος των Γκάλαξι του Λος Άντζελες….

Να θυμίσουμε πως ο 37άχρονος άσος πριν από την παρουσίασή του πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο «Pitie-Salptriere» του Παρισιού και ακολούθως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Όπως ανέφερε και ο γαλλικός Τύπος, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, είναι υποστηρικτής Μπέκαμ, με τον οποίο είχε άλλωστε συνεργαστεί και στη Μίλαν! Ο Λεονάρντο ήταν άλλωστε στη παρουσίαση του Άγγλου άσου…

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί μάλιστα τον δεύτερο γηραιότερο παίκτη που θα ανήκει σε ρόστερ γαλλικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας, μετά τον 38χρονο Ρονάν Λε Κρομ. Ο τελευταίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1991 και αποτελεί την τέταρτη επιλογή της Παρί κάτω από τα γκολπόστ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr