Home SPORTS NEWS Έσπασε… την κατάρα η Σίτι (video)

Έσπασε… την κατάρα η Σίτι (video)


Διαβάστε ακόμα:

Video: Παιχνίδια… η μπάλα στον Ντζέκο

Από το 1975 είχε να κάνει «διπλό» η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Άρσεναλ και τελικά το κατάφερε το 2013! Οι πρωταθλητές πέρασαν από το «Εμιρέιτς» με 2-0 για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ντζέκο να χάνει και πέναλτι, ενώ οι δυο ομάδες είχαν από μία αποβολή… Οι «πολίτες» πέτυχαν την Τρίτη σερί νίκη τους και παρέμειναν στο -7 από την κορυφή και τη Γιουνάιτεντ, ενώ οι «κανονιέρηδες» παρέμειναν στην 6η θέση με 34 πόντους…

Η γηπεδούχος ήταν μάλιστα για πέντε ματς αήττητη στο πρωτάθλημα (4-1-0), αλλά το ματς ξεκίνησε στραβά… Στο 10’ έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λοράν Κοσιελνί, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη, καθώς έκανε πέναλτι στον Έντιν Ντζέκο.

Ο Βόσνιος δεν ευστόχησε, καθώς ο Σέζνι απόκρουσε με τα πόδια, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του Πολωνού πορτιέρο. Στο 21′ ο Τζέιμς Μίλνερ έκανε όμως το 1-0 για τους πρωταθλητές

Ο Ντζέκο κατάφερε να σκοράρει στο 32’, πετυχαίνοντας το 2-0 για την Σίτι. Στο 75′ έμεινε και η Σίτι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Βενσάν Κομπανί.

Οι συνθέσεις…

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Κοσιελνί, Βερμάλεν, Γκιμπς, Ντιαμπί (61’ Ράμσεϊ), Γουίλσιρ, Καθόρλα, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (12’ Μέρτεζακερ), Ποντόλσκι (57’ Ζιρού), Γουόλκοτ.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί, Χάβι Γκαρθία, Μπάρι, Μίλνερ, Νταβίντ Σίλβα (93′ Κολάροβ), Τέβες (77′ Λέσκοτ), Ντζέκο (88′ Μπαλοτέλι).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr