Home SPORTS NEWS Μικραίνει ο Παναθηναϊκός

Μικραίνει ο Παναθηναϊκός


Η κατρακύλα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται. Για τέταρτη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα το Τριφύλλι αδυνατεί να πάρει τη νίκη, χάνοντας διαρκώς έδαφος στη βαθμολογία. Αυτή τη φορά ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα που φρέναρε τους Πράσινους στην προσπάθεια να πάρουν τη νίκη. Το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ταιριαστό απόλυτα με το βοσκοτόπι που κατά συνθήκη αποτελεί αγωνιστικό χώρο στους «Ζωσιμάδες»., θα μπορούσε άνετα να ήταν νίκη υπέρ του ΠΑΣ που απείλησε αρκετές φορές. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός ήταν χωρίς αρχή και τέλος.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα στα πρώτα 30 λεπτά, στο καλύτερό τους διάστημα στο παιχνίδι. Εκεί μπορούσαν να σκοράρουν, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα των Ιωαννίνων προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι, παίζοντας ανοιχτά στο πρώτο ημίχρονο.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε εικόνα φοβισμένης ομάδας (για να μην γράψουμε μικρής…). Μαζεμένος πίσω, έχοντας τεράστια απόσταση από τον απομονωμένο Τοτσέ, το Τριφύλλι μπόρεσε να ισορροπήσει κάπως μόνο στα τελευταία λεπτά του πρώτου 45λεπτου, δίχως και πάλι να δικαιολογήσει το όνομά του.

Η κάκιστη εικόνα του Τριφυλλιού συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ασύνδετος, με τρομερή αδυναμία να κυκλοφορήσει τη μπάλα, απομακρύνσεις στα τυφλά, αβίαστα λάθη, κανένας συνδυασμός, κατ’ ουσία δίχως ευκαιρία για γκολ. Αν κάτι κράτησε τον Παναθηναϊκό αυτό ήταν η ετοιμότητα του Ορέστη Καρνέζη, καλύτερου παίκτη του Τριφυλλιού –και- σήμερα.

Ο ΠΑΣ φάνηκε να φοβάται λίγο περισσότερο από όσο έπρεπε τον αντίπαλο στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως και να βολεύτηκε με την ισοπαλία. Εάν έψαχνε περισσότερο τη νίκη, πιθανώς να την κατακτούσε.

Ο Παναθηναϊκός στα Γιάννινα φάνηκε να μικραίνει. Δεν ήταν ότι απείλησε ελάχιστα ή ότι αδυνατούσε να «χτίσει» μια σωστή επίθεση. Δεν είναι ότι δέχθηκε φάσεις και τελικά έφτασε να τον κολακεύει η ισοπαλία. Αυτά τα έχουν ξαναδεί οι φίλοι του φέτος. Ήταν η εικόνα μιας φοβισμένης ομάδας, η οποία δεν μπορεί να επιβάλει το παιχνίδι της.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr