Home SPORTS NEWS Την έδεσε στη ζώνη της (vid)

Την έδεσε στη ζώνη της (vid)


Η Μίλαν παίζοντας με έξυπνη τακτική και διπλή ζώνη άμυνας «έπνιξε» την Μπαρτσελόνα, «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις και πήρε προβάδισμα πρόκρισης με 2-0.

Οι ροσονέρι οδήγησαν το ματς εκεί που ήθελαν. Εγκλώβισαν την Μπαρτσελόνα, αναγκάζοντάς την να παίζει ένα ανούσιο passing game. Αφού αποπροσανατόλισαν τον αντίπαλο, βρήκαν ευκαιρία και «χτύπησαν» στην κόντρα, φτάνοντας σε «καθαρή» νίκη που τους δίνει μεγάλο αβαντάζ ενόψει του αγώνα ρεβάνς στο Καμπ Νου.

Το 1-0 έκανε ο Μπόατενγκ στο 56′ εκμεταλλευόμενος ολιγωρία στην άμυνα της Μπάρτσα, όταν άπαντες σταμάτησαν για να διαμαρτυρηθούν για χέρι του Ζαπάτα. Όσο δίκιο κι αν είχαν οι Καταλανοί, δεν τον βρήκαν ποτέ. Αντ’ αυτού βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, γεγονός που λειτούργησε ανασταλτικά και στην ψυχολογία τους.

Στο 80′ ο Μουντάρι ολοκλήρωσε άψογα την ασίστ πάρε βάλε από τον Ελ Σαραουί «κλειδώνοντας» με αυτόν τον τρόπο τη νίκη.

Σε δύο εβδομάδες στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που θα κληθεί με την «πλάτη στον τοίχο» να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει σκορ πρόκρισης, με τη Μίλαν να καλείται να διαχειριστεί ένα -αν μη τι άλλο- ασφαλές προβάδισμα.

Οι συνθέσεις:

Μίλαν: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεξές, Κονστάν, Αμπροζίνι, Μοντολίβο, Μουντάρι, ΚΠ Μπόατενγκ, Ελ Σααραουί (88′ Μπακάγ Τραορέ), Πατσίνι (75′ Μ’Μπαγ Νιάνγκ).

Μπαρτσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας (62′ Αλέξις Σάντσες), Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr