Home SPORTS NEWS Σόου από «Ντιέγκο» με… χρώμα Μέσι (videos&photos)

Σόου από «Ντιέγκο» με… χρώμα Μέσι (videos&photos)


Σε ρυθμούς… Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κινείται η Νάπολι από την Δευτέρα, με τον πρώην διεθνή άσο να δίνει το δικό του σόου, λέγοντας πως ο ίδιος είναι καλύτερος από τον Μέσι, ενώ εξήγηε ότι κατηγορείται άδικα από την ιταλική εφορία για φοροδιαφυγή! Με πλήθος κόσμου να τον αποθεώνει, ο «Ντιεγκίτο» τα έχωσε και στον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έκανε επίθεση στον Πελέ, και δεν έκρυψε πως θέλει να κάτσει κάποτε και στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας στον ιταλικό νότο…

Το πρωί της Τρίτης ο Μαραντόνα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, και όπως είπαμε πως ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε πως δεν έχει αποκρύψει έσοδα και πως ήταν πάντα τυπικός στις υποχρεώσεις του προς το ιταλικό κράτος.

Βέβαια έκανε σαφές ότι παραμένει καλύτερος του Μέσι. Και το εξήγησε αυτό. «Ελπίζω κάποια μέρα ο Μέσι να χαρίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αργεντινή. Πιστεύω πως είναι δύσκολο γιατί όπως είδα στο ματς με τη Μίλαν τον “ εξαφάνισαν“. Για μένα είναι πολύ καλός, αλλά θεωρώ πως παραμένω ο καλύτερος», υπογράμμισε, ενώ έριξε βέλη και στον Πελέ, λέγοντας: «Έπαιζε απέναντι σε παίκτες που ήταν ακίνητοι. Δεν είμαι οπαδός του γιατί όταν δεν παίρνει τα χάπια του λέει βλακείες».

Έδειξε μάλιστα διατεθειμένος να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του Νάπολι, όταν αποχωρήσει ο Βάλτερ Ματσάρι. «Το όνειρο μου είναι να βρίσκομαι στον πάγκο της Νάπολι», είπε…

Όπως έκανε ο ίδιος γνωστό, αρνήθηκε επιδεικτικά να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο της Νάπολι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αν και ο ισχυρός άντρας των «παρτενοπέι» προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του. Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, το κινητό του Αργεντινού, καθώς και των δικηγόρων του, δεν σταμάτησε να χτυπά. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, δύο από τις κλήσεις ήταν από τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αλλά ο Μαραντόνα δεν απάντησε. Δεν έκρυψε το παράπονό του, υπογραμμίζοντας: «Στα χρόνια που είναι πρόεδρος του συλλόγου, ποτέ δεν με κάλεσε να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι της αγαπημένης μου ομάδας. Τώρα με θυμήθηκε;»

Στην ερώτηση αν πρόκειται να συναντηθεί με τον Ντε Λαουρέντις, ο Μαραντόνα ήταν ακόμα πιο σκληρός στις δηλώσεις του. «Για ποιο λόγο να τον συναντήσω; Αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα από ποδόσφαιρο! Αφού πρέπει να υπάρχει κάποιος δίπλα του για να του εξηγεί το σκορ!»

Ο «Ντιεγκίτο» δεν έκρυψε βέβαια τα παράπονά του για τους ανθρώπους της Νάπολι… Να αναφέρουμε πως ο Μαραντόνα δεν επισκέπτεται συχνά την Ιταλία και λόγω της δίωξης του για φοροδιαφυγή, αλλά έκανε αισθητή παρουσία στη Νάπολι, εκεί όπου λατρεύεται σαν Θεός, λόγω και των όσων έδωσε στον σύλλογο ως παίκτης!

 

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr