Home SPORTS NEWS Έχασε… ευκαιρία η ΚΠΡ (video)

Έχασε… ευκαιρία η ΚΠΡ (video)


Η ΚΠΡ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει βαθιά… βαθμολογική ανάσα κόντρα στη Νόριτς, καθώς για την 25η αγωνιστική της Πρεμιέ Λιγκ έμεινε στο 0-0, ενώ είχε ευκαιρίες, ανάμεσα στις οποίες και ένα χαμένο πέναλτι, για να πάρει το παιχνίδι!

Η γηπεδούχος και με τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα έμειναν στο πρωτάθλημα για πέμπτο αγώνα αήττητη (1-4-0), αλλά έφερε την 4η στη σειρά ισοπαλία… Παραμένει τελευταία με 17 πόντους και στη συνέχεια θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για την σωτηρία. Τα «καναρίνια» συνέχισαν την κακή τους πορεία στα τελευταία παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό πως σε οκτώ αγώνες στη Πρεμιέ Λιγκ έχουν τρεις βαθμούς και είναι στην 13η θέση με 28 πόντους…

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με την ΚΠΡ να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για φτάσει σε γκολ στο 56’, όταν ο Αντέλ Τααράμπ δεν σκόραρε με πέναλτι. Ο Μαρκ Μπαν που έκανε την παράβαση απόκρουσε την εκτέλεση…

Οι συνθέσεις

ΚΠΡ: Σέζαρ, Φάμπιο (Μπεν Χαΐμ 74′), Σαμπά, Χιλ, Τραορέ, Ράιτ-Φίλιπς (Ζαμόρα 54′), Ντέρι, Εμπιά (Τζίνας 69′), Τάουνσεντ, Τααράμπ, Μακί.

ΝΟΡΙΤΣ: Μπαν, Μάρτιν, Τζόνσον, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Σνόντγκρας, Χολτ, Πίλκινγκτον (Μπένετ 24′), Χούλαχαν (Μπέκιο 88′), Γκαρίδο, Τετέι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr