Home SPORTS NEWS Γαλατά: «Πήραμε ελεύθερο τον Ντρογκμπά»

Γαλατά: «Πήραμε ελεύθερο τον Ντρογκμπά»


Άμεση ήταν η απάντηση της Γαλατάσαραϊ στους ισχυρισμούς των ανθρώπων της Σαγκάη Σενχούα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έχει συμβόλαιο μαζί τους και έτσι η μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα είναι παράτυπη! Χαμός με τις φανέλα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, έφυγαν ήδη 30.000!
Στο θέμα με τον Ιβοριανό άσο πήρε θέση ο πρόεδρος της Γαλατά, Ουνάλ Αϊσάλ, ο οποίος διέψευσε πως τίθεται θέμα με το συμβόλαιο του Ιβοριανού άσου. Παρότι οι Κινέζοι ισχυρίζονται πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο μαζί τους!

«Ο Ντρογκμπά είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, ένας τεράστιος σταρ, δεν υπάρχει πρόβλημα με το συμβόλαιο του», τόνισε συγκεκριμένα ο Ουνάλ Αϊσάλ και συμπλήρωσε: «Ο Ντρογκμπά έλυσε τη συνεργασία του με την προηγούμενη ομάδα του επειδή δεν πληρωνόταν. Είναι μία σοβαρή αθέτηση όρων σε συνεργασία. Προφανώς πρόκειται για ένα θέμα ανάμεσα στον Ντρογκμπά και τον πρώην σύλλογο του. Δεν μας αφορά διότι τον υπογράψαμε ως ελεύθερο. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να εμποδίσει τη συμμετοχή του στην Γαλατασαρά»!

Την ίδια ώρα, η τουρκική ομάδα έκανε γνωστό πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «12», ενώ γι’ αυτή του Σνάιντερ στη μπουτίκ της Γαλατάσαραϊ γίνεται χαμός… Έχουν πουληθεί ήδη 30.000 φανέλες με το όνομα του Σνάιντερ, κάτι που σημαίνει πως μπαίνουν χρήματα και στα ταμεία του συλλόγου!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr