Home SPORTS NEWS Γιατί στο τέλος να μείνει μόνο ένας; (videos)

Γιατί στο τέλος να μείνει μόνο ένας; (videos)


Την δική τους παράσταση ετοιμάζονται να δώσουν και πάλι απόψε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης όχι για κάποιο Όσκαρ αλλά για να φτάσουν ένα βήμα πριν την κατάκτηση του βαρύτιμου Copa del Rey. Στις 22:00 στην “αρένα” του Καμπ Νου “μπλαουγκράνα” και “μερένχες” θα μονομαχήσουν για το ένα από τα δύο εισιτήρια του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας στη ρεβάνς του 1-1 στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Ο αποψινός ημιτελικός αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους Καταλανούς προκειμένου να ξεπεράσουν την μίνι αγωνιστική κρίση που διανύουν και που κυρίως προκάλεσε η ήττα από τη Μίλαν με 2-0 για τους “16” τουchampions league” αλλά και η όχι τόσο πειστική εμφάνιση κόντρα στη Σεβίλλη. Η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα ναι μεν δεν πρόκειται να χάσει τον τίτλο του Πρωταθλητή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όμως ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από τη Ρεάλ σίγουρα είναι ικανός να φέρει σύννεφα πάνω από το Καμπ Νου.

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, τα πράγματα για τη “Βασίλισσα” είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει καμία ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι έτσι το βάρος πέφτει στους δύο εναπομείναντες στόχους, το Κύπελλο και φυσικά το Champions League.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ζόρντι Μόουρα, ο οποίος θα είναι και πάλι στον πάγκο της ‘Μπάρτσα” αντί του Βιλανόβα, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντριάνο που ξεπέρασε τον μυικό τραυματισμό ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Νταβίντ Βίγια.

Η Ρεάλ ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με όλους τους ποδοσφαιριστές της, ακόμα και με τους τραυματίες ΊκερΚασίγιας και Μαρσέλο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικό τον Κακά μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Βραζιλιάνου στο ματς πρωταθλήματος με την Λα Κορούνια.

Πιθανές ενδεκάδες: 

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Άλβες, Άλμπα, Πικέ, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας, Πέδρο (ή Βίγια), Ινιέστα, Μέσι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λόπεθ, Αρμπελόα, Κοεντράο, Ράμος, Πέπε, Κεντίρα, Αλόνσο, Εζίλ, Ντι Μαρία (ή Κακά),Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (ή Μπενζεμά).

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο.

Ο θραιμβευτής της αποψινής “τιτανομαχίας” θα αντιμετωπίζει στον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου τον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2 το πρώτο ματς).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr