Home SPORTS NEWS Η… απάντηση στον Μέσι

Η… απάντηση στον Μέσι


Απάντησαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους ισχυρισμούς πως στο πρόσφατο «clasico» με τη Μπαρτσελόνα για το Κύπελλου, ο Λιονέλ Μέσι είχε σ’ ένα ακόμα ντέρμπι με τη «βασίλισσα» αντιαθλητική συμπεριφορά! Την ίδια ώρα που ο Ντανιέλ Άλβες έδειξε απογοητευμένος από την μάχη κατά του ρατσισμού, μετά και τα φαινόμενα που είχαμε στο ντέρμπι…

Ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τα όσα είπε και ο Χοσέ Καγεχόν, μετά τη λήξη του αγώνα επιτέθηκε φραστικά στον βοηθό του Ζοσέ Μουρίνιο, Αϊτόρ Καράνκα. Ο Ισπανός άσος αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς του Ντάνι Άλβες περί ρατσιστικής επίθεσης.
«Είδα το περιστατικό γιατί ερχόμουν πίσω από τον Αϊτόρ. Ο Μέσι τον αποκάλεσε μαριονέτα του Μουρίνιο. Όταν ένας επαγγελματίας περιμένει κάποιον μία ώρα μετά τον αγώνα για να τον προσβάλλει τότε δεν είναι και πολύ καλό παιδί. Ο Αρμπελόα δέχθηκε φραστική επίθεση από τον Μέσι και παρά την ένταση ου αγώνα δεν δικαιολογείται η ενέργεια του Αργεντινού. Δεν ξέρω αν δέχθηκε ρατσιστική επίθεση ο Άλβες, αλλά είμαι σίγουρος πως η Ρεάλ είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα κρούσματα. Όπου πάμε δεχόμαστε προσβλητικές συμπεριφορές. Αυτό συμβαίνει και σε άλλες χώρες. Είναι ανησυχητικό φαινόμενο και πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να το εξαφανίσουμε», τόνισε ο διεθνής Ισπανός παίκτης.
Ο Ντανιέλ Άλβες από την πλευρά του, κατήγγειλε πως για μία ακόμη φορά στα ισπανικά γήπεδα δέχθηκε ρατσιστική επίθεση! Μετά το «clasico» ήταν μάλιστα έξαλλος! Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη…
«Γνωρίζω πως παλεύουμε και κάνουμε αγώνα κατά του ρατσισμού αλλά αυτός ο πόλεμος έχει χαθεί,έτσι νομίζω. Αγωνίζομαι μία δεκαετία στην Ισπανία και αυτά τα κρούσματα υπάρχουν από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Πρέπει να κάνουμε ότι και στην Αγγλία, όπου υπάρχουν σκληρές ποινές. Αξίζαμε να επιστρέψουμε νικητές στη Βαρκελώνη. Παίξαμε καλύτερα και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στην έδρα μας πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα η ισοπαλία, αλλά η νίκη ήταν αυτό που πραγματικά αξίζαμε», είπε ο Βραζιλιάνος άσος.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr