Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Δεν θα πάρω τη θέση του Φέργκιουσον»!

Μουρίνιο: «Δεν θα πάρω τη θέση του Φέργκιουσον»!


Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως δεν σκοπεύει να σταματήσει την καριέρα του στα… δυο Τσαμπίονς Λιγκ, ενώ υπογράμμισε ότι δεν προτίθεται να αντικαταστήσει τον Άλεξ Φέργκιουσον στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων». Βλέπετε, δέχθηκε και σχετική ερώτηση μετά και φήμες που κυκλοφορούν για το μέλλον. Ο Μουρίνιο έχει άλλωστε επισκεφθεί πολλές φορές το Μάντσεστερ και για να κατασκοπεύσει τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ τα έχει πει από κοντά και με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Δεν σκοπεύω να σταματήσω την καριέρα μου στα δύο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:
«Έχουμε κερδίσει το Σούπερ Καπ. Χάσαμε το πρωτάθλημα και είμαστε μέσα σε δύο ακόμη διοργανώσεις, τις οποίες μπορείς να νικήσεις ή και να τις χάσεις. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος. Θα μιλήσουμε αφού τελειώσουν όλα και κάνουμε ταμείο»!

Ακολούθως τόνισε πως δεν θα είναι αποτυχία για τον ίδιο, αλλά και την Ρεάλ η μη κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Ίσως για να θέλει να αποφορτίσει τους παίκτες του…

«Όχι. Αν δεν κατακτήσουμε φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα είναι μια αποτυχία. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που δεν το έχουν κατακτήσει. Η Ρεάλ θέλει να κατακτήσει το δέκατό της και εγώ θέλω το τρίτο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη δουλειά μου. Αλλά δεν σκοπεύω να σταματήσω την καριέρα μου στα δύο Τσάμπιονς Λιγκ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, μιλώντας για τα παιχνίδια με αντίπαλο την Γιουνάιτεντ και συμπλήρωσε: «Είναι πράγματι μια μεγάλη πρόκληση κάθε παιχνίδι εναντίον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι θέλουν να παίζουν κόντρα σε μεγάλες ομάδες, μεγάλους παίκτες και μεγάλους προπονητές. Η Γιουνάιτεντ τα αντιπροσωπεύει όλα αυτά»!

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να αναλάβει κάποια στιγμή τις τύχες της προσεχούς αντιπάλου του, απάντησε: «Δεν θα αντικαταστήσω τον Άλεξ Φέργκιουσον. Ο λόγος είναι επειδή θα ολοκληρώσουμε την καριέρα μας την ίδια χρονική στιγμή: εκείνος όταν θα είναι 90 χρονών και εγώ όταν θα είμαι 70».

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε πάντως ότι όταν αποχωρήσει από τη «βασίλισσα», θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην Αγγλία, εκεί που ξεχώρισε με την Τσέλσι! Στην Αγγλία υπάρχουν επίσης δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι θα επιστρέψει στο Νησί και για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr