Home SPORTS NEWS Οργή κατά Οσβάλντο και διοίκησης (photos)

Οργή κατά Οσβάλντο και διοίκησης (photos)


Σε… μαρτύριο έχει εξελιχθεί η παρουσία του Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο στη Ρόμα, καθώς στον Ιταλό επιθετικό του την έπεσαν ξανά οπαδοί των «τζιαλορόσι»! Με τους φανατικούς να φωνάζουν και κατά της διοίκησης της ομάδας της «αιώνιας πόλης»!

Οι οπαδοί της Ρόμα επιτέθηκαν στον Οσβάλντο και τις προηγούμενες μέρες, μετά την ήττα με 1-3 στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια, λόγω της απόφασης του άσου της ιταλικής ομάδας να μην ακούσει τον τεχνικό του, και να εκτελέσει εκείνος πέναλτι κόντρα στο 71’, ενώ στην ενδεκάδα υπήρχε ο Φραντζέσκο Τότι! Το… κακό για τον ίδιο είναι πως αστόχησε, ενώ το σκορ ήταν 1-0, με τη Σαμπντόρια να πετυχαίνει το 2-0 στο 73’!

Αρχικά του την… έπεσαν λεκτικά στο αεροδρόμιο της Γένοβα, ενώ ακολούθησε επίσκεψη και επίθεση στο αυτοκίνητό του και έξω από το προπονητικό κέντρο της Ρόμα στη Τριγκόρια. Από την οργή των οπαδών δεν ξέφυγε και η διοίκηση της ομάδας και αυτό φάνηκε την Πέμπτη, όταν οπαδοί της ιταλικής ομάδας πήγαν ξανά στο προπονητικό κέντρο στην Τριγκόρια και σήκωσαν αρκετά πανό. Σε μερικά εξ’ αυτών μπορούσε κάποιος να διαβάσει: «Εξω οι Λατσιάλι από την Τριγκόρια», «Σαμπατίνι φύγε», «Τιμήστε τη φανέλα», «Κάτω τα χέρια από τον Τότι», «Φύγετε όλοι»!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Οσβάλντο δεν προπονήθηκε κανονικά λόγω ενοχλήσεων που νιώθει, αν και ο ιταλικός Τύπος αμφιβάλει το κατά πόσο ο Ιταλός επιθετικός είναι τραυματίας…

Η «Corriere dello Sport» έγραψε ότι η διοίκηση της Ρόμα εξετάζει πολύ σοβαρά την πώληση του Ιταλού επιθετικού στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Κατά τα άλλα, προβλήματα τραυματισμών έχουν και οι Ντε Ρόσι και Φλορέντσι, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προπονηθούν κανονικά την Παρασκευή για να είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον δύσκολο αγώνα με τη Γιουβέντους.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr