Home SPORTS NEWS Πιστόριους: «Σκότωσα το μωρό μου»

Πιστόριους: «Σκότωσα το μωρό μου»


Το χρονικό που ακολούθησε της δολοφονίας της Ρίβα Στίνκαμπ, από τον Όσκαρ Πιστόριους, εξιστόρησε ο αδελφικός φίλος του αθλητή, Τζάστιν Ντίβαρις.

Ο φίλος του Νοτιαφρικανού αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική συνομιλία μετά το συμβάν, με τον Πιστόριους να του λέει πως σκώτωσε τη σύντροφό του.

«Είναι πολύ κρίμα. Μου τηλεφώνησε στις 3:55 λέγοντας πως η Ρίβα είχε πυροβοληθεί. Τον ρώτησα ‘Τι λες; Δεν καταλαβαίνω!’ και μου είπε ‘Έγινε ένα τρομερό ατύχημα. Πυροβόλησα τη Ρίβα. Στη συνέχεια ο γείτονάς του πήρε το τηλέφωνο και μου είπε πως ήταν αλήθεια και μου είπε να πάω στο σπίτι του. Ήμουν σοκαρισμένος. Ρώτησα τον γείτονα αν η Ρίβα ήταν καλά και αν το όπλο εκπυρσοκρότησε από ατύχημα. Μου απάντησε ‘Όχι, δεν είναι καλά. Πρέπει να έρθεις εδώ’», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε αναφέροντας τι συνέβη μόλις έφτασε στην οικεία του Πιστόριους: «Όταν έφτασα στο σπίτι του ήταν ήδη η αστυνομία. Δεν μου επέτρεψαν να μπω σπίτι, αλλά μπορούσα να δω το σώμα της Ρίβα καλυμμένο με πετσέτες και σεντόνια. Ο Όσκαρ ήταν υπό κράτηση στο γκαράζ του σπιτιού του, αλλά με άφησαν να του μιλήσω. Ήταν τελείως ασυνάρτητος και έλεγε συνέχεια ‘Σκότωσα το μωρό μου. Θεέ μου, πάρε με!’. Καθόταν και έκλαιγε για μία ώρα. Τον ρωτούσα τι είχε γίνει και μου έλεγε συνεχώς το ίδιο πράγμα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr