Home SPORTS NEWS «Σκιές» για την Ντεμπρετσέν

«Σκιές» για την Ντεμπρετσέν


Άρχισαν να βγαίνουν στοιχεία για τα ματς που φέρεται να είχαν «στηθεί» από ολόκληρο εγκληματικό δίκτυο, όπως ανακοίνωσε η Europol, και η εφημερίδα της Δανίας «Ekstra Bladet» αφήνει…σκιές (ξανά) για τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα της Ντεμπρετσέν, Βουκάσιν Πόλεκσιτς! Παίκτης που έχει… λερωμένο παρελθόν με παρόμοιες υποθέσεις!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο 30άχρονος γκολκίπερ είχε… πιαστεί για να λήξει το ματς της ομάδας του κόντρα στη Λίβερπουλ το 2009 για τους ομίλους του Τσαμπίονς Λιγκ με τουλάχιστον τρία γκολ! Το παιχνίδι έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων και τελικά ολοκληρώθηκε με νίκη των κόκκινων με 1-0.

Σύμφωνα με την «Ekstra Bladet», στα χέρια της ευρωπαϊκής αστυνομίας, υπάρχουν γραπτά μηνύματα από τους αυτούς που προσπάθησαν να… επηρεάσουν τον αγώνα, με τους τελευταίους να τα έχουν και με τον Στίβεν Τζέραρντ, καθώς είχε χάσει ευκαιρίες για να σκοράρει… Οι Δανοί διευκρινίζουν πάντως πως δεν έχει καμία εμπλοκή κάποιος από τη Λίβερπουλ!

Να θυμίσουμε ο Βουκάσιν Πόλεκσιτς φέρεται να είχε… πιαστεί στον αγώνα της Ντεμπρετσέν με την Φιορεντίνα για τον ίδιο όμιλο, που έληξε 4-3 υπέρ των «βιόλα»! Τιμωρήθηκε άλλωστε με αποκλεισμό για δυο χρόνια, καθώς δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι δεν προσεγγίστηκε πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα… Ο Βουκάσιν Πόλεκσιτς έκανε μάλιστα προσφυγή στο Διαιτητικό δικαστήριο για την συγκεκριμένη υπόθεση. Η προσφυγή του δεν έγινε γνωστή, χωρίς ο ίδιος να μπορεί να αποδείξει πως το αποτέλεσμα του αγώνα είχε προκαθοριστεί από κάποιους!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr