Home SPORTS NEWS Τραγωδία στη Χιλή (video)

Τραγωδία στη Χιλή (video)


Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο στη Χιλή, καθώς ένα πούλμαν που μετέφερε οπαδούς της Ο’ Χίγκινς στο Ταλκαχουάνο έπεσε σε γκρεμό, με συνέπεια να βρουν το θάνατο τουλάχιστον 16 άνθρωποι!

Οι φίλαθλοι επέστρεφαν μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας τους επί της Χουατσιπάτο με 2-0! Το πούλμαν έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων, σε ορεινό, επαρχιακό δρόμο έξω από την πόλη Τομέ.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 45 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 22 τραυματίστηκαν κατά το δυστύχημα, όπως ανέφερε και ο τοπικός Τύπος.

Ο διευθυντής της Ο’ Χίγκινς, Πολ Χόφναμ ανέφερε: «Το λεωφορείο βγήκε από το δρόμο και έπεσε στο γκρεμό, κυλώντας με το πλάι του».

Το δυστύχημα έγινε κοντά στην πόλη της Τομέ, στην επαρχία Μπιόμπιο, στη μία τη νύχτα (τοπική ώρα)! Σε δρόμο με πολλές επικίνδυνες στροφές… Επίσης, ο τποικός Τύπος αναφέρει πως το πολύλμαν δεν είχε ζώνες ασφαλείας, καθώς κάνει δρομολόγια μόνο μέσα σε πόλεις…

«Οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή αναφέρουν ότι, δυστυχώς, 15 άτομα δεν κατάφεραν να επιβιώσουν και 19 άλλοι τραυματίστηκαν», είπε αρχικά στη χιλιανή τηλεόραση, εκπρόσωπος του δημάρχου της Τομέ και συνέχισε: «Επτά από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση σε περιφερειακό νοσοκομείο»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr