Home SPORTS NEWS «Stop» της Λίβερπουλ στη Σίτι (video)

«Stop» της Λίβερπουλ στη Σίτι (video)

 


 

Η Λίβερπουλ έμεινε όρθια στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι και με το 2-2 άφησε τους πρωταθλητές στο -9 από τη Γιουνάιτεντ, που είναι στην κορυφή. Οι «κόκκινοι» ανέβηκαν στους 35 βαθμούς και βρέθηκε στο -6 από την 5η Έβερτον… Η Λίβερπουλ διατήρησε την πολύ καλή παράδοση που έχει κόντρα στη Σίτι με μόλις δυο ήττες στα 16 τελευταία των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας…

Η Σίτι προηγήθηκε με τον με τον Ντζέκο στο 23’, αλλά στη συνέχει η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή. Στο 29’ ισοφάρισε ο Στάριντζ, από πάσα του Τζέραντ! Ο αρχηγός ήταν μάλιστα αυτός που σκόραρε στο 73’ και έδωσε προβάδισμα στη Λίβερπουλ. Ο Αγκουέρο ισοφάρισε στο 78’ σε 2-2 και έτσι… έδωσε την ομάδα του από την ήττα!

Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Πέπε Ρέινα βγήκε από την περιοχή του πλάγια αριστερά ακολουθώντας τον Αργεντινό άσο, και ο τελευταίος σκόραρε, γυρνώντας με πολύ ωραίο το πρόσωπό του… Πραγματικά όμορφο γκολ…

Οι συνθέσεις

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Νάστασιτς (56’Κολάροβ), Λέσκοτ, Κλισί, Χάβι Γκαρθία, Μπάρι (88′ Νασρί), Μίλνερ, Νταβίντ Σίλβα (74’ Μάικον), Αγκουέρο, Τζέκο.
λιβερπουλ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Κάραγκερ, Άγκερ, Χοσέ Ενρίκε (75’ Σκρτελ), Λούκας Λέιβα, Τζέραρντ, Χέντερσον, Ντάουνινγκ, Λουίς Σουάρες, Στάριτζ (90’+1 Τζο Άλεν).

http://www.dailymotion.com/video/xx93ek_m2-2l-www-fasthighlights-com_sport?start=2#.UQ6xx_LzmeY

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr