Home SPORTS NEWS Δαιμονισμένος… Μπέιλ την οδηγεί (video)

Δαιμονισμένος… Μπέιλ την οδηγεί (video)


Με τον Γκέρεθ Μπέιλ σε τρομερή κατάσταση η Τότεναμ συνέχισε την πολύ καλή πορεία της στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς με δυο γκολ του Ουαλού άσου έφτασε στην επιτυχία με 2-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κόντρα στη Νιουκάστλ!


Ο Μπέιλ, που πέτυχε γκολ και με την εθνική, σκόραρε για 4ο συνεχόμενο αγώνα (μαζί με το ματς της Ουαλίας με την Αυστρία) και έτσι οι «πετεινοί» έμεινα για 10 παιχνίδι αήττητοι (6-4-0), πετώντας στην τρίτη θέση (δίνει εισιτήριο απευθείας τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ) και στο +1 από την Τσέλσι, η οποία έχει βέβαια ένα ματς λιγότερο. Οι «καρακάξες» έχασαν μετά από δυο συνεχόμενες ήττες και έμειναν στους 27 πόντους και στην 17η θέση!

Ο Μπέιλ (έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα) έκανε το 1-0 στο μόλις στο 5’, αλλά στο 24’ ισοφάρισε για τη Νιουκάστλ ο Γκουφράν. Στη συνέχεια η Τότεναμ πίεσε για την ισοφάριση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο… Τελικά το γκολ ήρθε ξανά από τον Ουαλό άσο στο 78’, μετά από εκπληκτική ενέργειά του… Οι «πετεινοί» έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν και με τον Μπέιλ, αλλά «μίλησε» και ο γκολκίπερ της Νιουκάστλ, Κρουλ. Παρότι το παιχνίδι είχε οκτώ λεπτά καθυστερήσεις, η Τότεναμ κράτησε την πολύτιμη νίκη!

Οι συνθέσεις

τοτεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Κόκερ, Νότον (Ασού-Εκοτό 75′)– Ντεμπελέ (Λίβερμολ 90′), Πάρκερ, Λένον, Ντέμπσεϊ, Χόλτμπι (Αντεμπαγιόρ 69′), Μπέιλ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί, Τέιλορ Σ, Κολοτσίνι, Σαντόν, Καμπάιγ, Περτς (Τιοτέ 82’ ), Γκουτιέρες (Αμεόμπι 86′), Σισοκό, Γκουφράν (Μαρβο 58′), Σισέ.

http://www.dailymotion.com/video/xxeafj_tottenham-vs-newcastle-2-1-match-highlights_sport?start=2

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr