Home SPORTS NEWS Η Κάλιαρι ταπείνωσε τη Ρόμα (video)

Η Κάλιαρι ταπείνωσε τη Ρόμα (video)


Σπουδαία νίκη με 4-2 στο «Ολύμπικο» πήρε η Κάλιαρι κόντρα στη Ρόμα για την 23η αγωνιστική του καμπιονάτο, παίρνοντας εκδίκηση για την ήττα της με 0-3 στον πρώτο γύρο στα… χαρτιά! Βασικός ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος έγινε αλλαγή, στον πάγκο ο Βασίλης Τοροσίδης! Απίστευτη γκάφα από τον Γκοϊγκοετσέα!
Οι «τζιαλορόσι» έμειναν για έκτο αγώνα στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (0-2-4) και πλέον είναι 8οι με 34 πόντους. Η φιλοξενούμενη έμεινε για 4ο αγώνα αήττητη (2-2-0) και ανέβηκε 13η με 24 βαθμούς.

Η Φιλοξενούμενη προηγήθηκε με τον Ναϊνγκολάν στο 5’ και ισοφάρισε ο Τότι στο 35’. Πολλά κρίθηκαν στο 46’, όταν ο πορτιέρο της Ρόμα πέτυχε απίστευτο αυτογκόλ (του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια μετά από σέντρα) και έγινε το 2-1 για την Κάλιαρι. Στο 53’ ο Σάου πέτυχε το 3-1, και στο 59’ ο Ταχτσίδης, που είχε πάρει κίτρινη κάρτα στο 33’, έγινε αλλαγή και μπήκε στον αγώνα ο Ντε Ρόσι. Τελικά, σκόραρε ξανά η Κάλιαρι, κάνοντας το 4-1 υπέρ της και η Ρόμα απλά μείωσε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μαρκίνιο!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr