Home SPORTS NEWS Πρόκριση με Μιραλάς για Έβερτον (video)

Πρόκριση με Μιραλάς για Έβερτον (video)


Η Έβερτον δεν είχε διάθεση για… αστεία, και στον επαναληπτικό με την Όλνταμ (στο πρώτο ματς είχαμε 2-2) για τους «16» του Κυπέλλου (5ος  γύρος) Αγγλίας επικράτησε με 3-1, με τον Κέβιν Μοραλάς να σκοράρει μετά από πέντε μήνες, συνοδεύοντας έτσι με τέρμα την πολύ καλή εμφάνισή του…  Στα προημιτελικά του Κυπέλλου τα «ζαχαρωτά» θα παίξουν με τη Γουΐγκαν!

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος άσος (έγινε αλλαγή στο 83’ και μπήκε στη θέση του ο Νέισμιθ) στο 15’ άνοιξε το σκορ με αριστερό πλασέ στην κίνηση. Οι Λάιτον Μπέινς με πέναλτι στο 34′ και Λίον Όσμαν στο 62′ πέτυχαν τα άλλα δυο γκολ της Έβερτον. Μείωσε για τη φιλοξενούμενη στο 63’ ο Ματ Σμιθ.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είχε πολύ καλή απόδοση. Επέστρεψε σε φουλ ρυθμό, μετά τον τραυματισμό που είχε και σκόραρε ξανά, μετά από τις 22 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Σουόνσι για το πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:
εβερτον: Χάουαρντ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Ντιστέιν, Νέβιλ, Κόλεμαν, Γκίμπσον, Όσμαν, Πίεναρ (89’ Χιτσλσμπέργκερ), Γέλαβιτς, Μιραλάς (84’ Νέισμιθ)
ΟΛΝΤΑΜ: Μπουζάνης, Μπράουν (76’ Βεσολόφσκι), Γκράουντς, Εμβοτό, Ταρκόφσκι, Κροφτ, Φέρμαν, Ομπίτα (55’ Σίμπσον), Ιβελούμο (55’ Σμιθ), Μπάρναρντ, Μπάξτερ

Τα ζευγάρια στα προημιτελικά:
Σάββατο 09/03
Έβερτον – Γουίγκαν (14:45)
Μάντσεστερ Σίτι – Μπάρνσλεϊ (19:30)
Κυριακή 10/03
Μίλγουολ – Μπλάκμπερν (16:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίντλεσμπρο ή Τσέλσι (18:30)

Μίντλεσμπρο και Τσέλσι παίζουν την Τετάρτη (27/02) στις 21:45 για τους «16»…

Το γκολ του Μιραλάς:
http://www.dailymotion.com/video/xxt4rf_everton-vs-oldham-1-0-mirallas_sport?start=3

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr