Home SPORTS NEWS «Ζαχαρωτή» νίκη για Έβερτον (videos)

«Ζαχαρωτή» νίκη για Έβερτον (videos)


Η Έβερτον κράτησε την υπέρ της παράδοση στο «Γκούντισον Πάρκ» τα τρία τελευταία χρόνια κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και έφτασε σε μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στους «πολίτες» για την 29η αγωνιστική της Πρεμιέρ Λιγκ… Αν και η γηπεδούχος από το 61’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να ξεφύγει με +15 στην κορυφή, ενώ στο -5 από τη Σίτι είναι η Τότεναμ! Στην 5η θέση η γηπεδούχος και στο -4 από την Τσέλσι… Το ματς είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος συμπλήρωσε 11 χρόνια του στον πάγκο της Έβερτον και οι παίκτες του, του έκαναν το καλύτερο δώρο!

Για τα «ζαχαρωτά» σκόραραν ο Λίον Όσμαν στο 32’ και ο Νίκιτσα Γέλαβιτς στις καθυστερήσεις (90’+4)! Είναι χαρακτηριστικό πως η Έβερτον έφτασε στη νίκη παρότι από το 61’ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Στίβεν Πίνααρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα…

Ο Κέβιν Μιραλάς ξεκίνησε βασικός στο ντέρμπι της Έβερτον με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βέλγος επιθετικός κατάφερε να σκοράρει αλλά ο βοηθός τον σημείωσε σε θέση οφσάιντ. Απόφαση πάντως που δεν τον δικαιώνει… Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έγινε αλλαγή στο 70’ και μπήκε ο Νέισμιθ!

Οι συνθέσεις

εβερτον: Μούχα, Κόουλμαν, Χάιτινχα, Ντιστέν, Μπέινς, Γκίμπσον, Λίον Όσμαν, Φελαϊνί, Πίνααρ, Μιραλάς (70′ Νέισμιθ), Ανιτσέμπε (90′ Γέλαβιτς).
ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κολό Τουρέ (Σκοτ Σινκλέρ), Νάστασιτς, Χάβι Γκαρθία, Μπάρι (70′ Νασρί), Μίλνερ (83′ Κλισί), Κολάροβ, Νταβίντ Σίλβα, Τέβες, Ντζέκο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr