Home SPORTS NEWS Σύνθημα ανατροπής από Πικέ

Σύνθημα ανατροπής από Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ πιστεύει στην ανατροπή του 0-2 του πρώτου αγώνα με τη Μίλαν για τους «16» του Τσαμπίονς Λιγκ και ανέφερε πως αυτή η Μπαρτσελόνα στην οποία παίζει και ο ίδιος είναι η καλύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα» όλων των εποχών. Ζήτησε από όλους ενότητα και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όποιος δεν πιστεύει πως δεν θα καταφέρουμε, ας μείνει σπίτι»!


«Έχουμε τις μονάδες για να πετύχουμε την ανατροπή και να προκριθούμε. Η Μίλαν είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά έχουμε την δυνατότερη ομάδα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο διεθνής αμυντικός στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα στο «Καμπ Νόου» και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να είμαστε 90.000 άνθρωποι ενωμένοι. Όποιος δεν πιστεύει πως δεν θα καταφέρουμε, ας μείνει σπίτι. Αύριο αυτή η ομάδα θα απαντήσει, θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε, για εμάς και τον Βιλανόβα.Το 3-0 θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την τροπή που πιστεύει να έχει το ματς, αλλά και για το πως περιμένει τη Μίλαν, ο Πικέ είπε: «Η Μίλαν θα κλειστεί, όμως αυτό που δεν λείπει από εμάς είναι η επιθετικότητα. Δεν έχουμε δικαιολογίες, θα βγούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Θα είναι σημαντικό να παίξουμε με μυαλό αλλά και με καρδιά».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr