Home SPORTS NEWS Δείπνο… συσπείρωσης στη «Μπάρτσα»

Δείπνο… συσπείρωσης στη «Μπάρτσα»


Ενωμένοι σαν γροθιά θέλουν να είναι στη Μπαρτσελόνα στα επόμενα ματς και ειδικά στο μεγάλο παιχνίδι με τη Μίλαν στη ρεβάνς για τους «16» του Τσαμπίον Λιγκ και το απόγευμα οι «μπλαουγκράνα» έφαγαν όλοι μαζί στο στο αγαπημένο τους εστιατόριο «La masia Can Ferran» στην Βαρκελώνη! Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε μια μέρα μετά το συνάντηση που έκαναν οι παίκτες της ομάδας μεταξύ τους και με τα μέλη του προπονητικού τιμ!


Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να δείξουν πως είναι ενωμένοι, μετά τις ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης (δυο), αλλά και τους «ροσονέρι» στο Μιλάνο. Στη Βαρκελώνη δίνουν μεγάλη σημασία στη ρεβάνς με τη Μίλαν και στο να καταφέρουν να ανατρέψουν το εις βάρος του 0-2.

Να αναφέρουμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά φέτος που όλοι στη «Μπάρτσα» βγαίνουν σε κοινό γεύμα, καθώς το προγραμματισμένο και καθιερωμένο δείπνο των Χριστουγέννων ακυρώθηκε, λόγω της κατάστασης της υγείας του Τίτο Βιλανόβα. Φέρεται να έχει με πρωτοβουλία του Πουγιόλ και του Μέσι, αν και η Μπαρτσελόνα την Τετάρτη είχε διπλή προπόνηση…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr