Home SPORTS NEWS Δεν μπορούν τα παλικάρια! – Highlights SL

Δεν μπορούν τα παλικάρια! – Highlights SL


«Οι παίκτες μου δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε και το επίπεδο για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση». Αυτή τη δήλωση έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, μετά την ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ.

Ο Ισπανός προπονητής του “τριφυλλιού” έδωσε τον τίτλο της ημέρας μετά τη νέα ήττα της ομάδας του από τον από τον Πλατανιά και θύμισε τον νυν τεχνικό της ομάδας των Χανίων, Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος όταν καθόταν στον πάγκο των “πράσινων” είχε πει το αξέχαστο “δεν μπορεί το παλικάρι”.

Οι φιλοξενούμενοι υποχρέωσαν τον σημερινό τους αντίπαλο σε μια ακόμα οδυνηρή ήττα μετά από αυτή στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου αλλά και στο Κύπελλο. Οι ποδοσφαιριστές του Αναστασιάδη κατάφεραν να “παγώσουν” νωρίς το Ολυμπιακό Στάδιο, στην εξέδρα του οποίου βρισκόταν και ο Ερίκ Καντονά, όταν μόλις στο 4′ ο Κανακούδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Θωμάς Ναζλίδης με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ορέστη Καρνέζη.

Αφού ξεπέρασαν το “σοκ” του γκολ που δέχτηκαν, οι “πράσινοι” ανέβασαν την απόδοσή τους και αύξησαν την πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 20′ ο Εσπάρθα έπιασε την κεφαλιά από κοντινή θέση, όμως ο εξαιρετικός απόψε Κηπουρός μπλόκαρε σταθερά.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι μέσα στην περιοχή όταν ο Ζέκα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο χέρι του Ποτουρίδη. Ο διαιτητής Τριτσώνης το θεώρησε ακούσιο και έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο 34′ οι “πράσινοι” έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όμως το σουτ του Σπυρόπουλου από πλάγια θέση πέρασε παράλληλα από την εστία.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ήταν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα πιέζοντας την άμυνα του Πλατανιά την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν με τίποτα την μπάλα στην κατοχή τους.

Με τη συμπληρωση μίας ώρας αγώνα το “τριφύλλι” έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση όμως το σουτ του Μαυρία από την “καρδιά” της άμυνας του Πλατανιά κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Οκτώ λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90, ο Κηπουρός πραγματοποίησε άλλη μία καίρια επέμβαση όταν απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια έπειτα από το δυνατό σουτ του Κουίνσι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ όμως ο Ορέστης Καρνέζης πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη.

Το τελευταίο σφύριγμα του Τριτσώνη βρήκε τον προπονητή του Πλατανιά να δηλώνει ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και τον Φάμπρι να κάνει αυτή τη σκληρή δήλωση αμφισβητώντας ανοιχτά την ποιότητα και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

Με αυτό το “τρίποντο” οι Κρητικοί θα πρέπει να αισθάνονται περισσότερο σίγουροι για την παραμονή τους στη Superleague και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να παραμένουν στο -3 από τον ΠΑΣ Γιάνννινα και την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Καζιγιάμα, Μαυρίας (69’ Ντίνας), Γιοκίν (46’ Κουΐνσι), Τοτσέ (46’ Φιγκερόα).

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Λαγός, Χουχούμης, Βελάσκες.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Δημήτρης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μπέλιτς (40’ Δέντσας), Ναζλίδης, Αγκιλέρα, Τέτε (61’ Μαραγκουδάκης), Στόλερ, Γιάννου (71’ Γιακουμάκης).

Στον πάγκο: Ζαλουντοκ, Κουρτεσιώτης, Μιρτσέτα, Ονιέμα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-0
Ο.Φ.Η. – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-1

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

(15:00 NS1) SKODA ΞΑΝΘΗ – ατρομητος ΑΘ.
(17:15 NS3) ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ
(17:15 NS1) ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- A.E.K.
(19:30 NS1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ.

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013

(19:30 NS1) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η βαθμολογία

Σκόρερ

20 γκολ: Τζεμπούρ (Ολυμπιακός)
12 γκολ: Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)
9 γκολ: Αγκάνθο (Άρης), Δ. Παπαδόπουλος (Πανθρακικός), Περόνε (Αστέρας Τρίπολης), Τοτσέ (Παναθηναϊκός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr