Home SPORTS NEWS Η Βέροια 3-1, «βύθισε» τον Άρη

Η Βέροια 3-1, «βύθισε» τον Άρη


Μετά από ένα ματς που διήρκησε 160 λεπτά η Βέροια κάνοντας ολική ανατροπή, νίκησε με 3-1 τον Άρη που είχε προηγηθεί και πραγματοποίησε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της.

Η πολυπληθής παρουσία των οπαδών του Άρη στην Ημαθεία δεν άλλαξε την εμφάνιση της ομάδας του Γιάννη Μιχαλήτσου που έχασε ένα σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθειά της για να μείνει στην Σούπερλιγκ. Μερικοί εξ’αυτών έμπαιναν στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψη τη ροή του αγώνα τρεις φορές, ενώ καθυστέρησε και η έναρξη του.

Το ματς είχε αρκετά νεύρα στο πρώτο ημίχρονο με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, δείγμα του πάθους και της έντασης που είχαν οι ποδοσφαιριστές. Τελικά ο άρχων της αναμέτρησης «κιτρίνισε» τους πιο απείθαρχους, δείχνοντας συνολικά στο πρώτο ημίχρονο 11 κάρτες.

Όπως γίνεται αντιληπτό δεν υπήρχαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο έστιες. Η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας κάτι που απόρρεε από τον έλεγχο του κέντρου. Ο Διούδης κράτησε δύο φορές το μηδέν σε ευκαιρίες του Μπαργκάν και του Μπάρμπα. Ο Τάτος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και αυτό είχε τον αντίκτυπό του στο παιχνίδι του Άρη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους. Ο Αγγελούδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αμαρκάριστος, και νίκησε τον Λόπες στο 49. Ήταν το δεύτερο γκολ του μέτά από αυτό στο Καραϊσκάκη την προηγούμενη εβδομάδα. Ένα λεπτό αργότερο το ματς διακόπηκε για πρώτη φορά για είσοδο οπαδών στον περιβάλλοντα χώρο.

Ωστόσο η Βέροια αντέδρασε, εκμεταλλευόμενη αυτό το περιστατικό. Πίεσε καλύτερα και με επιθέσεις από την δεξιά πλευρά με τους Ολαϊτάν και Γεωργιάδη έκανε άνω την άμυνα του Άρη. Στο 65 ο Καλτσάς μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, σούταρε και βρήκε δίχτυα μετά και από την κόντρα στο πόδι του Πουλίδο.

Στο 81 ο Παππάς διακόπτει για δεύτερη φορά τον αγώνα και κατευθύνθηκε για τα αποδυτήρια. Ο λόγος ο ίδιος. Μετά από 2 λεπτά όμως επανεκκίνησε με τη Βέροια να ελέγχει πληρως το ματς. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καλτσάς με διπλή προσπάθεια παραβίασε για δεύτερη φορά στο ματς την εστία του Διούδη κάνοντας την ανατροπή για τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Τρία λεπτά αργότερα ο Ολαϊτάν με ωραία ενέργεια διαμόρφωσε το 3-1. Τη στιγμή εκείνη έγινε μαζική εισβολή οπαδών του Άρη αλλά και της αστυνομίας που τους απώθησε. Το ματς όπως είναι φυσικό διακόπηκε για τρίτη φορά, με τον Παππά να ζητάει την εκκένωση του γηπέδου.

Η αναμέτρηση εν τέλει ολοκληρώθηκε κανονικά με τους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για… ένα λεπτό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr