Home SPORTS NEWS Καθηλώνει η μάχη του Μάντσεστερ (photos)

Καθηλώνει η μάχη του Μάντσεστερ (photos)


Διαβάστε ακόμα:

Αποθεώθηκε ο Ρονάλντο (pics)

Μέσα και ο Κασίγιας

Εκτός ο Τζόουνς

Το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο των ρεβάνς για τους «16» του Τσαμπίον Λιγκ, καθηλώνει την Τρίτη το βράδυ! Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τονίζει πως ανυπομονεί να παίξει στο «Ολντ Τράφορντ», τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να υπογραμμίζει πως ο Ράιν Γκιγκς θα παίξει κόντρα στη «βασίλισσα» συμπληρώνοντας και 1000 αγώνες με τους «κόκκινους διαβόλους»!

Ο Κριστιάν Ρονάλντο θα βρεθεί αντίπαλος με την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά στο «Ολντ Τράφορντ» και φυσικά αποτελεί το πρόσωπο του αγώνα. Ο ίδιος ανυπομονεί να πατήσει το πόδι του στο γήπεδο της πρώην ομάδας του, αλλά είπε πως θα τα δώσει όλα για τη νίκη της «βασίλισσας».
«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Ολντ Τράφορντ. Έχω ζήσει πολλές καλές στιγμές εκεί. Σίγουρα θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι και στόχος μας παραμένει φυσικά η νίκη», έγραψε χαρακτηριστικά Πορτογάλος άσος στο προφίλ του στο Twitter, παραμονή του αγώνα!

Την ίδια ώρα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκανε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου πώς ο Ράιαν Γκιγκς θα φθάσει τις χίλιες συμμετοχές στον συγκεκριμένο αγώνα! Ο Σκωτσέζος τεχνικός επιβεβαίωσε πώς ο αμυντικός Φιλ Τζόουνς, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, δεν θα είναι έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα!

Δηλώσεις για το σπουδαίο παιχνίδι έκανε και ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος είπε πως στη Ρεάλ Μαδρίτης σέβονται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά υπογράμμισε πως η «βασίλισσα» θα φθάσει στη νίκη και στην πρόκριση…
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία σπουδαία αντίπαλο, αλλά έχουμε δείξει από το πρώτο ματς ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε αυτό, με πολλές ευκαιρίες για γκολ», δήλωσε ο Γερμανός διεθνής στην γερμανική εφημερίδα «Welt» και συνέχισε: «Τρέφουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για τη Γιουνάιτεντ, αλλά σκοπεύουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν είμαστε σε θέση να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα, μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο Μάντσεστερ».

Να θυμίσουμε πως η UEFA στον συγκεκριμένο μεγάλο αγώνα όρισε έναν Τούρκο διαιτητή. Πρόκειται για τον Τσουνέιτ Τσακίρ, ο οποίος φέτος έχει σφυρίξει τα εξής ματς: Γιουβέντους Τσέλσι (3-0), Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ (2-2), Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα (0-2).

Στο «Etihad Stadium» της Σίτι έγινε η τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της μονομαχίας με τη Γιουνάιτεντ. Κάτι που αποτέλεσε θέμα τόσο για τους Άγγλους, όσο και για τους Ισπανούς…
Την ίδια ώρα, στη προπόνηση της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον έπεσαν… κορμιά καθώς το πάθος περίσσευε. Λίγο έλειψε μάλιστα ο Γουέιν Ρούνεϊ να τραυματιστεί στο πρόσωπο!
Κοντά στους παίκτες βρέθηκε και ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον…

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr