Home SPORTS NEWS Κασίγιας: «Θα γυρίσουμε με τη νίκη»

Κασίγιας: «Θα γυρίσουμε με τη νίκη»


Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι της Ισπανίας στο Παρίσι κόντρα στην Γαλλίας για τον 9ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Ευρώπης, ο Ικέρ Κασίγιας παρουσιάστηκε αισιόδοξος για επικράτηση των Παγκόσμιων Πρωταθλητών! Ο πορτιέρο της Ρεάλ Μαδρίτης, που μπήκε πριν από μερικές μέρες ξανά στο γήπεδο για προπονήσεις, δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού, αλλά είναι κοντά στην αποστολή της εθνικής ομάδας… Τόνισε πως είναι σκληρό να μένει τόσο καιρό εκτός, λόγω τραυματισμού!

«Όταν δεν έχεις αγωνιστεί για τόσο καιρό σου λείπουν τα ταξίδια με τους συμπαίκτες σου. Γι’ αυτό και ήθελα να είμαι δίπλα τους σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, όπως είναι αυτός κόντρα στην Γαλλία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όμως είμαι αισιόδοξος πως θα γυρίσουμε στην Ισπανία με τους τρεις βαθμούς», υπογράμμισε ο διεθνής άσος.

Ο γκολκίπερ της «βασίλισσας» μίλησε και για τον σοβαρό τραυματισμό του που τον έχει αφήσει για αρκετούς μήνες εκτός και τόνισε: «Είναι σκληρό να έχεις έναν τέτοιο σοβαρό τραυματισμό, όμως το πιο δύσκολο κομμάτι ανήκει στο παρελθόν. Πλέον και πάλι έχω ξεκινήσει να προπονούμαι και ελπίζω πως σε λίγο καιρό θα μπορώ να αγωνιστώ και πάλι».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr