Home SPORTS NEWS «Μάχη» στη Βεστφαλία! (video)

«Μάχη» στη Βεστφαλία! (video)


Μπορεί τα φώτα απόψε το βράδυ να είναι στραμμένα στο “Ολντ Τράφορντ” για την “τιτανομαχία” Γιουνάιτεντ – Ρεάλ, όμως στη Βεστφαλία, Ντόρτμουντ και Σαχτάρ αναμένεται να δώσουν τη δική τους “μάχη” για πρόκριση στα προημιτελικά του champions league στη ρεβάνς του 2-2 στην Ουκρανία.

Οι Γερμανοί φαίνεται πως θα παραδώσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή στην Μπάγερν καθώς βρίσκονται στο -17 από τους Βαυαρούς κι έτσι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί μια ιδιανική διέξοδο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ο τεχνικός της Μπορούσια δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς στη διάθεσή του θα έχει και τον Ματς Χούμελς.

Με όλους τους ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στη Γερμανία η Σαχτάρ, η οποία βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία από…πέρσι, καθώς το ουκρανικό πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι στις 10 Μαρτίου.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί την περίοδο 2001-02 στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με την Ντόρτμουντ να επικρατεί και στους δύο αγώνες (2-0 και 3-1). Ως γηπεδούχος απέναντι σε ουκρανικές ομάδες η Μπορούσια έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς ενώ η Σαχτάρ μετράει δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία επί γερμανικού εδάφους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα.

To 2-2 του πρώτου αγώνα στην Ουκρανία

 http://www.trilulilu.ro/video-animale/shakhtar-donetsk-2-2-borussia-dortmundΠερισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr