Home SPORTS NEWS Μαραντόνα: «Ο Ρονάλντο είναι ζώο»

Μαραντόνα: «Ο Ρονάλντο είναι ζώο»

 


Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μιλώντας στην Marca αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα τονίζοντας πως η «βασίλισσα» έκανε καλύτερη προετοιμασία από τους Καταλανούς, ενώ για τον Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι είπε πως ο Αργεντινός επιθετικός είναι ο καλύτερος στον κόσμο, ενώ τον Πορτογάλο σούπερ σταρ τον χαρακτήρισε ζώο.

«Νομίζω ότι ο Μουρίνιο δούλεψε περισσότερο για τους αγώνες με την Μπαρτσελόνα στην προετοιμασία του καλοκαιριού. Η Μπαρτσελόνα έκανε πολύ άσχημη προετοιμασία. Έδωσε φιλικά, επειδή πληρώθηκε καλά στην Μαλαισία ή την Κίνα».

Για τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε: «Ο Μέσι νομίζω πως είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά έχω πει ότι ο Κριστιάνο είναι αυτό που ήταν στο παρελθόν. Ένα φαινόμενο, τίποτα λιγότερο σε σχέση με ό,τι ήταν στο παρελθόν. Έτσι ήταν και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εδώ, οπουδήποτε. Ένα ζώο. Τον είδα το Σάββατο και από κοντά μοιάζει με… γίγαντας».

Για τον Μουρίνιο: «Εάν λείψει ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Είναι εμφανές. Θα είναι μεγάλη απώλεια. Ο Μουρίνιο είναι εξαιρετικός, όπως και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι απογοητευμένοι. Πρόκειται για μεγάλη απώλεια. Μία πιθανή αντικατάσταση του Μουρίνιο είναι ακόμη ένα δημιούργημα των δημοσιογράφων».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr