Home SPORTS NEWS Με… κεραυνό του Μπαλοτέλι, η Ιταλία 2-2 τη Βραζιλία (videos)

Με… κεραυνό του Μπαλοτέλι, η Ιταλία 2-2 τη Βραζιλία (videos)


Ο Φρέντ σκόραρε στο 33’. Ο άσος της Φλουμινένσε έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ στην κίνηση, κάνοντας κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και ενώ είχε προηγηθεί διώξιμο των Ιταλών σε σέντρα των Βραζιλιανών από τα αριστερά… Ο Όσκαρ έκανε το 2-0 στο 42’. Ο μεσοπειθετικός της Τσέλσι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τζανλουίτζι Μπουφόν με όμορφο πλασέ με το… εξωτερικό.

Στο 54’ ο Στεφάν Ελ Σααραουί που μπήκε στο ημίχρονο κέρδισε κόρνερ. Ο άσος της Μίλαν ανέλαβε την εκτέλεση και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα) με προβολή μείωσε σε 1-2 με προβολή. Στο 57’ ο Μάριο Μπαλοτέλι ισοφάρισε (2-2) με πολύ όμορφο πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο στράικερ της Μίλαν στο 63′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από κόντρες βγήκε απέναντι από τον Ζούλιο Ζέζαρ, αλλά ο τερματοφύλακας της ΚΠΡ απέκρουσε το πλασέ του με το πόδι.

Ο Μπαλοτέλι έχασε καλή ευκαιρία και στο 76’, ενώ στο 84’ ο Στεφάν Ελ Σααραουί σούταρε μετά από ατομική ενέργειά του και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ

Όπως είπαμε στο 80’ ο Ντε Ρόσι τραυματίστηκε σε σύγκρουσή του με τον Μπουφόν και αντικαταστάθηκε από τον Αλεσάντρο Ντιαμάντι! Αναμένονται οι εξετάσεις…

Οι συνθέσεις

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Μάτζο, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Ντε Σίλιο (74′ Αντονέλι), Πίρλο (46′ Τσέρτσι), Ντε Ρόσι (λ.τ. 81′ Ντιαμάντι), Μοντολίβο, Τζακερίνι (68′ Πόλι), Οσβάλντο (46′ Ελ Σααραουί), Μπαλοτέλι (83′ Τζιλαρντίνο).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Νταβίντ Λουίζ, Ντάντε, Φιλίπε Λουίς (77′ Μαρσέλο), Φερνάντο, Ερνάνες (91′ Λουίζ Γκουστάβο), Οσκάρ (62′ Κακά), Χουλκ (85′ Ζεάν), Νεϊμάρ, Φρεντ (69′ Ντιέγκο Κόστα).

Σε άλλο φιλικό που έγινε νωρίτερα στο Αμάν, η Ιορδανία νίκησε με 1-0 της Λευκορωσίας. Το γκολ πέτυχε ο Αμέρ Ντιπ στο 32’…

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από το σπουδαίο φιλικό στη Γενεύη


Brazil vs Italy 2:2 MATCH HIGHLIGHTS από footballdaily1

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr