Home SPORTS NEWS Με τη Μπάρτσα κόβεις το κάπνισμα!!! (video)

Με τη Μπάρτσα κόβεις το κάπνισμα!!! (video)


Για ακόμα μία φορά οι διοικούντες αλλά και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα κατάφεραν να πρωτοτυπήσουν και να κάνουν τους πάντες να μιλάνε γι΄ αυτούς, όχι όμως για κάποια αγωνιστική επιτυχία τους, αλλά για την πρωτοβουλία που πήραν σαν σύλλογος να βοηθήσουν όσους ανθρώπους δίνουν μάχη προκειμένου να κόψουν το τσιγάρο. Οι Καταλανοί σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιούργησαν τη δική τους ομάδα στην οποία συμμετέχουν όλοι όσοι προσπαθούν να απεξαρτηθούν από το τσιγάρο.

Η ιστοσελίδα www.quitsmokingwithbarca.eu μετράει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες ανά τον κόσμο, με το τρέιλερ της συγκεκριμένης εκστρατείας να κερδίζει τις εντυπώσεις. Πουγιόλ, Ινιέστα, Τσάβι, Βαλντές αλλά και ο τεχνικός της ομάδας, Τίτο Βιλανόβα, προσκαλούν τους φιλάθλους της ομάδας να συμμετάσχουν στον πρόγραμμα αυτό, ενώ στελέχη της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, παρουσιάζουν την καλύτερη ομάδα υποστήριξης, που απαρτίζεται από γιατρούς, διατροφολόγους, ψυχολόγους και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που θα βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Οι εικόνες από το κατάμεστο Καμπ Νου, από τις προπονήσεις της ομάδας αλλά και από συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το συγκεκριμένο τρέιλερ…

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr