Home SPORTS NEWS Πέταξαν μπανάνες στον Μπέιλ (photos)

Πέταξαν μπανάνες στον Μπέιλ (photos)


Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία, η ενέργεια των οπαδών της Άρσεναλ να πετάξουν μπανάνες στον Γκάρεθ Μπέιλ, κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Μιλάμε για ενέργεια που έχει προκαλέσει αναστάτωση, καθώς τελευταία είναι πολλά τα φαινόμενα ρατσισμού και στο Νησί… Ο Τύπος κάνει λόγο για «μαύρη μέρα» για την ιστορία της Άρσεναλ!

Βλέπετε, οι οπαδοί της Άρσεναλ έκαναν αυτή την κίνηση, καθώς διότι θεωρούν πως ο Ουαλός μοιάζει με πίθηκο! Όπως ανέφερε και ο αγγλικός Τύπος… Το αρνητικό είναι πως μ’ αυτή τη ενέργεια ξέφυγαν. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο 23χρονος διεθνής άσος γίνεται στόχος μιας τέτοιας «επίθεσης»… Απάντησε πάντως με τον… τρόπο του, έχοντας καλή απόδοση, σκοράροντας σ’ έναν ακόμα αγώνα…

Συγκεκριμένα, ο Μπέιλ στο 27’ πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ και βρέθηκε στην πλευρά που ήταν οι οπαδοί της Άρσεναλ. Οι τελευταίοι του πέταξαν λοιπόν μπάνανες. Ένας άνθρωπος της ασφάλειας έτρεξε και μάζεψε τη μία μπανάνα, αλλά το ίδιο έκανε και ο «βοηθός»… Με τον Μπέιλ να εκτελεί τελικά το κόρνερ.

Ο 23αχρονος δεν πτοήθηκε πάντως από την αντίδραση των οπαδών της Άρσεναλ και στο 37’ηταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τα «σπιρούνια» που πήραν την νίκη τελικά με 2-1.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr