Home SPORTS NEWS Πήρε εκδίκηση η Γιουνάιτεντ (video)

Πήρε εκδίκηση η Γιουνάιτεντ (video)


Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο στη Πρεμιέρ Λιγκ βρέθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πέρασε και από στάδιο του «Φωτός», νικώντας με 1-0 τη Σάντερλαντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν στον πρωτάθλημα για 18ο αγώνα αήττητοι (16-2-0), και τώρα περιμένουν τον επαναληπτικό με την Τσέλσι για τους «8» του Κυπέλλου τη Δευτέρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!
Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ πήραν έτσι εκδίκηση για την περσινή απίστευτη καζούρα από τους οπαδούς των «μαύρων γατών» την τελευταία αγωνιστική, όταν και χάθηκε ο τίτλος από τη Σίτι!

Η γηπεδούχος έμεινε για 8ο αγώνα χωρίς νίκη (0-3-5) και έτσι παρέμεινε στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού!

Η Γιουνάιτεντ έκανε το 1-0 υπέρ της στο 27’ με αυτογκόλ του Μπραμπλ μετά από προσπάθεια του Ρόμπι Φαν Πέρσι και κράτησε το υπέρ της σκορ έως στο τέλος.

Οι συνθέσεις
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Μπάρντσλεϊ (79′ Σεμπάστιαν Λάρσον), Μπραμπλ, Ο’Σέι, Ρόουζ (85′ Κόλμπακ), Γκάρντνερ, Ν’Ντιάγ, Άνταμ Τζόνσον (76′ Γουίκαμ), ΜακΚλιν, Σεσενιό, Γκρέιαμ.
ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Ραφαέλ (33′ Έβανς), Σμόλινγκ, Βίντιτς, Μπούτνερ, Κάρικ, Άντερσον (84′ Κλέβερλι), Βαλένσια, Άσλεϊ Γιανγκ, Καγκάουα (79′ Γουέλμπεκ), Φαν Πέρσι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr