Home SPORTS NEWS Προκρίθηκε ο Απόλλωνας, ισόπαλος ο πρώτος αγώνας ΕΝΠ – ΑΕΚ (vids)

Προκρίθηκε ο Απόλλωνας, ισόπαλος ο πρώτος αγώνας ΕΝΠ – ΑΕΚ (vids)


Ο Απόλλωνας έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Ομόνοια που προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola.

H ομάδα της Λεμεσού εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Αγία Νάπα σε αγώνα που έγινε σήμερα στο Τσίρειο και πήρε την πρόκριση χάρις στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 στον πρώτο αγώνα και με συνολικό σκορ 3-1.

Στο σημερινό επαναληπτικό, ο Αγγελής Χαραλάμπους άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα στο 35′ για να ισοφαρίσει στο 42′ ο Σουάρες για την Αγία Νάπα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:  Βάλε, Λόπες, Βασιλείου, Μαρκόσκι (18′ Παρλόφ), Χαραλάμπους, Κυριάκου, Χαμτανί, Θεοδωρίδης, Γκαρσία (65′ Σούρντου), Παπουλής, Σολάρι (81′ Σολάρι).

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χρυσοστόμου, Θεοδώρου, Φίλγκειτ (69′ Πιερέττης), Τζίνιο, Λούσιο, Λάζιτς, Βάργκας, Σοάρες, Κολοκούδιας, Κατσής, Αφόνσο.


20130306_2105

Στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 13 Μαρτίου στο ΓΣΖ θα κριθεί η πρόκριση από το ζευγάρι της ΕΝΠ με την ΑΕΚ.

Στον πρώτο αγώνα ο οποίος έγινε σήμερα στο “Τάσος Μάρκου”, οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Τσάντο πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα και ισοφάρισε για την ΕΝΠ ο Μρντάκοβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΕΝΠ: Κουντούλ, Μιλχάζες, Μουλαζίμης, Φερνάντο, Κωνσταντίνου, Ντάεμεν (69′ Κολάνης), Φαρία, Κριβοκάπιτς, Γούμενος (64′ Όραβετς), Ζε Βιτόρ (83′ Λαγκλέ), Μρντάκοβιτς.

AEK: Χαϊμόφ, Μέρτακκας, Ντε Κλερ, Καταλά, Μουρίγιο, Φαν Ντάικ, Μαραγκός (55′ Παύλου), Μέρσιο, Τομάς, Μάατσι (46′ Πάλιτς), Τσάντο (83′ Πιντάδο).

————————————

Η τετράδα θα ξεκαθαρίσει στις 13 Μαρτίου αφού εκτός από τον επαναληπτικό της ΕΝΠ με την ΑΕΚ, θα διεξαχθεί και ο επαναληπτικός της ΑΕΛ με την ΑΕΠ στο Τσίρειο Στάδιο. Η ΑΕΛ είχε νικήσει με 4-1 στον πρώτο αγώνα στο Παφιακό.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΠ, οι αγώνες της ημιτελικής φάσης  θα γίνουν στις 10 και 17 Απριλίου ενώ διαθέσιμη είναι και η 1η Μαϊου.

Ο τελικός του Κυπέλλου Coca – Cola είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 22 Μαϊου.

πηγή: CFA