Home SPORTS NEWS Σε επαναληπτικό η… πρόκριση (videos)

Σε επαναληπτικό η… πρόκριση (videos)


Η Τσέλσι, παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 2-2 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και έτσι το εισιτήριο για τους «4» θα κριθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Επαναληπτικό έχουμε και στο άλλο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή ανάμεσα στην Μίλγουολ και τη Μπλάκμπερν.

Στο «Ολντ Τράφορντ» οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν νωρίς με τέρματα από τον Χαβιέρ Ερνάντες στο 5’ και τον Ρούνεϊ στο 11’. Οι «μπλε» σκόραραν στο δεύτερο μέρος με τον Αζάρ στο 59’ και τον Ραμίρες στο 68’… Λίγο έλειψε η φιλοξενούμενη να φτάσει σε μεγάλη ανατροπή, καθώς στο 90′ ο Χουάν Μάτα αστόχησε σε κοντινό πλασέ.

Οι συνθέσεις
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Ρίο Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Νανί (45’+2 Βαλένσια), Καγκάουα (76′ Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ, Χαβιέρ Ερνάντες (63′ Φαν Πέρσι).
τσελσι: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Γκάρι Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Άσλεϊ Κόουλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ (52′ Όμπι Μίκελ), Μάτα, Οσκάρ, Μόουζες (52′ Αζάρ), Ντεμπά Μπα (77′ Τόρες).

Νωρίτερα, στον αγώνα της Μίλγουολ με τη Μπλάκμπερν δεν είχαμε γκολ και έτσι θα έχουμε και στο συγκεκριμένο ζευγάρι επαναληπτικό στο «Ίγουντ Παρκ»…

Αναλυτικά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας έχουμε:
Σάββατο
Έβερτον – Γουίγκαν 0-3 (30′ Μέινορ Φιγκερόα, 31′ Κάλουμ ΜακΜάναμαν, 33′ Τζόρντι Γκόμεθ)
Μάντσεστερ Σίτι – Μπάρνσλεϊ 5-0 (11′, 31′ και 50′ Τέβες, 27′ Κολάροβ, 65′ Νταβίντ Σίλβα)
Κυριακή
Μίλγουολ – Μπλάκμπερν 0-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 2-2 (5′ Χαβιέρ Ερνάντες, 11′ Ρούνεϊ / 59′ Αζάρ, 68′ Ραμίρες)

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr