Home SPORTS NEWS Αποκλεισμός για Μπέντνερ λόγω μέθης!

Αποκλεισμός για Μπέντνερ λόγω μέθης!


Η ίδια η Ομοσπονδία της Δανίας τιμώρησε τον Νίκλας Μπέντνερ με έξι μήνες αποκλεισμό από την εθνική, μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ!

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος επιθετικός της Άρσεναλ, που αγωνίζεται δανεικός στη Γιουβέντους, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Κοπεγχάγης τα ξημερώματα της Κυριακής (3/3) μετά τη σύλληψή του για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, και πιάστηκε να οδηγεί υπό τη επήρεια μέθης.

Ο διεθνής άσος οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο, κάτι που αντιλήφθηκαν αστυνομικοί, που περιπολούσαν το κέντρο της δανέζικης πρωτεύουσας. Έτσι έκαναν στον Μπέντνερ και αλκοτέστ.

Έτσι, μετά το νέο παράπτωμα του Δανού επιθετικού η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του αποφάσισε να τον τιμωρήσει με έξι μήνες αποχή από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Παρότι ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Βλέπετε, ο Νίκλας Μπέντνερ δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει δικαιώματα έξω από τα γήπεδα. Αυτό το διάστημα, λόγω τραυματισμού, δεν παίζει πάντως με τη Γιουβέντους.

Να αναφέρουμε πως ο Νίκλας Μπέντνερ αναμένεται να πληρώσει βαρύ πρόστιμο, θα χάσει για καιρό την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα. Πολύ δυσαρεστημένοι εμφανίζονται και οι άνθρωποι της Γιουβέντους και δεν αποκλείεται η «κυρία» να τιμωρήσει και αυτή με την σειρά της τον παίκτη.

Ο Δανός άσος ζήτησε ωστόσο συγγνώμη μέσω του προφίλ του στο «Twitter»: «Ζητώ συγνώμη από όλους τους φίλους και θαυμαστές μου. Δεν είναι σωστό να πίνεις και να οδηγείς. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr