Home SPORTS NEWS Φέργκιουσον: «Να μην φοβηθούμε τον Ρονάλντο»

Φέργκιουσον: «Να μην φοβηθούμε τον Ρονάλντο»


Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον… κάλεσε τους παίκτες τους να μην φοβηθούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και υπογράμμισε πως το σπουδαίο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο των ρεβάνς για τους «16» του Τσαμπίονς Λιγκ, αποτελεί το «μεγαλύτερο» παιχνίδι που θα μπορούσε να γίνει τώρα σε όλο τον πλανήτη.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Πορτογάλο άσο της «βασίλισσας», τον οποίο έφερε ο ίδιος στο «Ολντ Τράφορντ» πριν τον πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης για τρελά χρήματα.

«Δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε. Εάν ανησυχούμε για την απειλή που μπορεί να γίνει για εμάς ο Κριστιάνο, θα ξεχάσουμε κάποια από τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εμείς. Τι περιμένεις όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Περιμένεις προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για μένα είναι πιο δυνατός από τον Ρονάλντο το «φαινόμενο»,, αλλά ελπίζω να μην κάνει ό,τι μας έκανε εκείνος το 2003. Εμείς θα πρέπει απλά να φροντίσουμε για να τον περιορίσουμε όσο είναι δυνατόν και εφικτό», ήταν τα λόγια του προπονητή των «κόκκινων διαβόλων»!

Να θυμίσουμε πως το 2003 το «φαινόμενο» είχε σημειώσει χατ-τρικ με τη φανέλα της Ρεάλ αποκλείοντας τη Μάντσεστερ από το Τσαμπίονς Λιγκ.

Στη συνέχεια ο Σκωτσέζος προπονητής μίλησε για το υπέρτατο ματς που θα μπορούσε να παιχτεί τώρα, ανάμεσα στις δυο συγκεκριμένες ομάδες, μετά το 1-1 στο πρώτο αγώνα, αλλά και με βάση την κατάσταση στην οποία είναι οι δυο σύλλογοι.
«Αμφότερες οι ομάδες είναι σε φόρμα. Η Ρεάλ είχε δύο φανταστικά αποτελέσματα απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Είδα το πρώτο ματς από κοντά και ήταν φανταστικοί. Βρήκαν τη φόρμα τους την κατάλληλη στιγμή ενώ εμείς είμαστε σταθεροί εδώ και αρκετό καιρό. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο ματς αφού πρόκειται για δύο σπουδαίους συλλόγους με ιστορία», είπε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και συμπλήρωσε: «Ελπίζω να σημειώσουμε περισσότερα γκολ από αυτούς, εγώ θα υπέγραφα για ένα 5-4. Η αλήθεια είναι πως η ποιότητα των επιθετικών που θα βρεθούν σε αυτό το ματς είναι εκπληκτική και μπορούν να πετύχουν πάρα πολλά γκολ. Πιστεύω όμως πως η άμυνα είναι το κλειδί. Εμείς δεν έχουμε τον Τζόουνς, ενώ οι Βίντιτς, Έβανς και Φέρντιναντ παίζουν πολύ καλά και θα έχω πρόβλημα να διαλέξω ενδεκάδα. Όσον αφορά στον Γκιγκς, δεν ξέρω αν θα τον χρησιμοποιήσω από το ξεκίνημα ή θα τον βάλω κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Στη φωτογραφία ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι μαζί με τον σερ Μπόμπι Τσάρλτον στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πρωί της Δευτέρας στο Κάρινγκτον…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr