Home SPORTS NEWS Φρέναρε… τη Ρεάλ ο Χιμένεθ (video)

Φρέναρε… τη Ρεάλ ο Χιμένεθ (video)


Μετά τη Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης έφερε ισοπαλία για την 29η αγωνιστική της πριμέρα ντιβιζόν, καθώς η «βασίλισσα» έμεινε στο 1-1 στη Σαραγόσα. Οι «μερένχες» μπορεί να είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, αλλά η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αποτέλεσε «σκληρό καρύδι» στη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με νίκη την Κυριακή κόντρα στην Βαλένθια, περνάει αυτή δεύτερη, αφήνοντας έναν βαθμό πίσω τη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε πάντως αλλαγές και εν όψει… Τσάμπιονς Λιγκ! Η γηπεδούχος έμεινε πάντως 12 αγώνες χωρίς νίκη (0-5-7), αλλά με τον βαθμό που πήρε έμεινε στο +3 από την Θέλτα, που ήρθε νωρίτερα ισόπαλη 2-2 με τη Μπαρτσελόνα!

Η Σαραγόσα προηγήθηκε μόλις στο 6’ με τον Ρόντρι, ενώ ισοφάρισε σε 1-1 ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 38’! Στη συνέχεια, και στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται μάλιστα για πέναλτι σε τράβηγμα του Πόστιγκα μέσα στην περιοχή της Ρεάλ Μαδρίτης! Επίσης, ο Ροναλντο είχε δύο καλές κεφαλιές προς το τέλος του αγώνα, ενώ και ο Ντιέγκο Λόπεθ είχε δυο σπουδαίες αποκρούσεις!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr