Home SPORTS NEWS Η Τσέλσι έπιασε την Τότεναμ (videos)

Η Τσέλσι έπιασε την Τότεναμ (videos)


Με ανατροπή η Τσέλσι κατάφερε και νίκησε με 2-1 τη Σάντερλαντ (στο ντεμπούτο του Πάολο Ντι Κάνιο στον πάγκο της φιλοξενούμενης) για την 32η αγωνιστική της Πρεμιέ Λιγκ και έτσι έπιασε στην 3η θέση την Τότεναμ, η οποία νωρίτερα έφερε 2-2 με την Εβερτον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»! Η Νιουκάστλ με γκολ του Σισέ στο 90’+3 κατάφερε και νίκησε με 1-0 τη Φούλαμ, ο Γιώργος καραγκούνης έπαιξε σε όλο τον αγώνα!

Η Σάντερλαντ, η οποία στα εννιά τελευταία της δεν έχει νίκη (0-3-6) έκανε το… λάθος και προηγήθηκε με αυτογκόλ του Αθπιλικουέτα στο 45’. Οι «μπλε» ισοφάρισαν στο 47’ με αυτογκόλ του Κίλγκαλον, ενώ στο 55’ σκόραρε και ο Ιβάνοβιτς! Έτσι, ο Πάολο Ντι Κάνιο ξεκίνησε με το αριστερό την προσπάθεια σωτηρίας στις «μαύρες γάτες», που είναι στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού και τη Γουΐγκαν (έχει έναν αγώνα λιγότερο).

Την ίδια ώρα, με τέρμα του Παπίς Σισέ στο 90’+3 η Νιούκαστλ νίκησε 1-0 την Φούλαμ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στους 36 πόντους, έχοντας και τη ρεβάνς με τη Μπενφίκα για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Η φιλοξενούμενη, για την οποία έπαιξε σε όλον τον αγώνα ο Γιώργος Καραγκούνης, έχασε μετά από πέντε αγωνιστικές (3-2-0) και έμεινε στους 39 βαθμούς.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr